2011.06.09 11:09 (prieš 14 m.)
zilinute parašė:
Ogo, kaip tau greitai pradejo listi pilvukas. Su pirmu, tai isviso 5 men as atrodziau tik kaip gerai pavalgiusi, tai kazkaip ir dabar nemanau, kad be kokiu 4 men man tas pilvukas pasirodys, todel kol kas vis dar nesioju savo rubus. Siaip labai norejau tureti toki pilva, kad visi matytu, kad turesiu lialiu, o istikro galejau iki pat galo nuslept savo nestuma, nors ir esu gan liekna, o anksciau galvojau, kad tik stambios moterys gali paslepti pilvuka. Kol kas dar niekam nesakiau, tik vyras zino. O kaip tu, ar jau daug kam pasakei?
na kai paskaitineju "2011 m gruodinuku" foruma tai man dar palyginus ne taip anksti lenda pilvelis (aisku jis dar mazutis, vakarais tik pasiucia)
aisku cia kiekvienai savaip, vienai draugei kaip ir tau iki 5 men niekas nesuprato kad laukiasi, kita jau 3 men su gana dideliu pilvuzu buvo, man kaip gydytoja aiskino, tai cia priklauso nuo organizmo, kaip vandenys kaupiasi, nes aisku zirniukai visi panasiai is pradziu auga, tik ju nameliai skirtingai pleciasi
del zinojimo kad laukiuos, tai aisku zino tevai ir uosviai, dar draugai artimiausi
nors as tai labai nenorejau kad kas suzinotu ir vyrui sakiau tik niekam nesakyk
nes pirmas leliukas, ne tik didziulis dziaugsmas bet ir baime, kad tik viskas gerai butu ir pan.
o dabar ka prasidejo vasara, rubu maziau ant kuno ir dar progu visokiausiu pilna, o as vis nieko negeriu
itarimu jau aisku bus daugiau