neringa1985 parašė:
pamegink,gal jie vistienos nemegsta. man reiks nuo kitos savaites gal jautienos reiks pameginti duoti
as jiem pirktines esu davus su jautiena vistiena eriena ne vienos nevalge
neringa1985 parašė:
pamegink,gal jie vistienos nemegsta. man reiks nuo kitos savaites gal jautienos reiks pameginti duoti
Dovile__ parašė:
esu ir as pirkus valge.
neringa1985 parašė:
esu ir as pirkus valge.
mano ne, arba nelaikas jiem dar arba pirktiniu gal tik nenori
reginadr parašė:
Labas rytas![]()
Su praėjusiais mėnesiadieniais leliukuskažkaip prasileido pro akis
![]()
…
man svoris kelias sav neaugo, o cia bac per karscius plius 1kg, kazi ar gali buti del skysciu? as tokia patinus - veidas, pirstai
murka123 parašė:
Labas rytas,
Kaip daug prakalbejot![]()
…
mastau mastau vis ir galvoju, kad tik gydytojas gali ivertinti rizikas ir sakyt ar galima paciai ar ne
man i TA tik 19 diena, bus 35 pilnos sav, vat dar kalbesiu su ja ka daryt, nes realiai iseina ner ko man su ja tartis, bet vaziuot na ura irgi nekas... nors su dvyniais taip ar taip turetu pasirupint labiau nei su vienu
maziukkeee parašė:
sveiki. na mes buvom pas daktarus svertis viena 63cm ir 6050kg
kita 62cm ir 5700kg…
su saunia TA
Dovile__ parašė:
mano ne, arba nelaikas jiem dar arba pirktiniu gal tik nenori
gal nepatinka,o gal ir nenori
mes jogurtuka ragaujam
neringa1985 parašė:
gal nepatinka,o gal ir nenorimes jogurtuka ragaujam
mes irgi jau ragaujam
neringa1985 parašė:
gal nepatinka,o gal ir nenorimes jogurtuka ragaujam
o darzovienes tai zinok kerta isijuose, ypac mano gyte kaip sakau kaifuoja nuo maisto, toks vaizdas svieciasi kad bus broli praaugus, o tj nesinoretu..
Sandrute1986 parašė:
man svoris kelias sav neaugo, o cia bac per karscius plius 1kg, kazi ar gali buti del skysciu? as tokia patinus - veidas, pirstai![]()
Manau gali ir del tinimo svoris but, bet vis tiek reikia skysciu stengtis gert. Kol kas as netinstu, nebent kokia ilga kelione ar po karstos dienos pedos siek tiek patinsta, bet vakare idarbinu vyra, dar dukryte baisiai megsta tept ir but pamasazuota, tai ryte vel kljos kaip naujos.
O del gimdymo tai manau gyd.geriausiai nusimano ka daryt, kad kuo maziau rizikos butu. As tai nesitarsiu su niekuo, vaziuosiu su siuntimu ir vsio. Pirma vaziavau gimdyt nusiteikus pati, bet neateciau galimybes, kad gali buti operacija, tai su tokiu nusiteikimu nent jau nesudepresavau, kad paciai nepasiseke pagimdyt.
maziukkeee parašė:
sveiki. na mes buvom pas daktarus svertis viena 63cm ir 6050kg
kita 62cm ir 5700kg…
Tai su gera apziura, ir toliau aukit gerai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai