Torri parašė:
Zinok mano vyresnelis arbatas tik dabar gert pradejoiki metu aplamai jokiu skysciu negere iskyrus misini.
tai ir nebeduosiu..po to isvis man neger skysciu jokiu..
Torri parašė:
Zinok mano vyresnelis arbatas tik dabar gert pradejoiki metu aplamai jokiu skysciu negere iskyrus misini.
medvezonak parašė:
manoji arbatos negeria, spjauna lauk, o va vandeni geria godziai
griteee parašė:
As neduodu jokiu arbateliu nei vandenuko... gal blogai... kiek zinau sako jei maitini mp nereikia duoti nieko...dabar pasimeciau...
nereikia man daktare sake jeigu maitini mp nieko duot nereik o jei misinuku tada vandenuko
o arbatytes del pilvuko dazniausiai duoda
griteee parašė:
As neduodu jokiu arbateliu nei vandenuko... gal blogai... kiek zinau sako jei maitini mp nereikia duoti nieko...dabar pasimeciau...
Tikrai nereikia
medvezonak parašė:
Zinok ne visi ir vartoja tuos skyscius ir ne visiems tu skysciu reikia
rimevelina parašė:
Ar yra turinciu tamsia juosta per pilva? Pas mane yra. Vienai draugei tik po pusmecio isnyko. Laukiu ir as, gal iki vasaros nebus nei zymes![]()
Turiu ir as. Su abiem buvo, kiek pamenu su pirmaja ilgai neisnyko. Bet va su sita dar turiu ir plauku ant pilvo juodu. Ir nemazai ir tokie ilgoki. Kazi laukt kol nukris ar depiliuot. Vid nedrustu
pincee21 parašė:
Turiu ir as. Su abiem buvo, kiek pamenu su pirmaja ilgai neisnyko. Bet va su sita dar turiu ir plauku ant pilvo juodu. Ir nemazai ir tokie ilgoki. Kazi laukt kol nu…
as tai vietoj jusu palaukciau. jei linija isnyks, tai gal susitvarkys ir plaukiukai. pas mane dar ir pazastys labai tamsios, tai dziaugiuosi kad vasara dar toli
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai