Sandra89 parašė:
Echo dažnai klysta dėl lyties, o soda išvis tik pažaidimui.Va neseniai gimė vyro bendradarbiui vaikiukas, visą laiką tikino, kad berniukas, o gimė mergytė, drau…
Ooo geras
Sandra89 parašė:
Echo dažnai klysta dėl lyties, o soda išvis tik pažaidimui.Va neseniai gimė vyro bendradarbiui vaikiukas, visą laiką tikino, kad berniukas, o gimė mergytė, drau…
Ooo geras
nendre7 parašė:
Tada sunkoka![]()
Nera lengva
O sianakt tai isvis apie 2h nakties prabudau nuo pilvo skausmu, tai labai stipriai suviduriavau net nesupratau nuo ko, tai pasidariau kmynu arbatos kad biski pakietintu...
Rosini parašė:
ne cia nieko blogo, tiesiog nusiteik kad leliukas bus didesnis, man prognozavo ,kad gims labai didelis gerokai virs 4kg ir kad galiu pati nepagimdyti, bet viskas la…
Apraminot
labai tikiuosi kad viskas bus gerai,noreciau pati pagimdyti
nendre7 parašė:
O aš tai kartais vieną kartą, kartais du, o dažniausia tai nė karto![]()
ir as panasiai, man tai prikauso ar vakare daug skysciu busiu prigerus ar ne
stengiuosi vakarais daug negerti, nes jei tenka keltis i tualeta, tai amen - nebeuzmiegu, buna prazombineju visa nakti o uzmiegu rik ryte kai vyras i darba iseina
vilmoskyte parašė:
Sveika, as is No, bet is Buskerudo, kita puse nuo Oslo, nors nera tikrai toli, gimdysiu Drammen ligonineje. Tai tu tiesiog nuejusi pas gydytoja pasiskusk, kad labai…
Manau turit omeny svangerskapspenger, dabar pati juos tvarkausi
Karolina777 parašė:
Norejau jusu paklausti : Kiek kartu keliates nakti i tualeta?![]()
Neikarto. Bet buna kartais diena eini i tulika, atrodo nori sisioti o ten tik visai nedaug
jovitik parašė:
Manau turit omeny svangerskapspenger, dabar pati juos tvarkausi
Taip taip, teisingai
pamirsau pavadinima
man darbdavys aiskino, kad sudetinga ji gauti, o kaip tau sekasi tvarkytis?
Sandra89 parašė:
Nu geras, čia tada jau gaunasi tokia staigmenėlė iš kojų verčianti
vilmoskyte parašė:
Taip taip, teisingaipamirsau pavadinima
man darbdavys aiskino, kad sudetinga ji gauti, o kaip tau sekasi tvarkytis?
Na man jordmor surase ko negaliu dirbti as, tada antra dali paziurejo darbdavys, pamate kad tada neturi man darbo ir pasirase, tada nesi i nava ta forma jie turi siusti i osla ir lauki. Na vat tas navas daug gali laiko uzimti, as dabar laukiu atsakymo is navo.
Aš pamenu kaip irgi laukiau judesiukų, pavydėjau toms, kurios anksti pradeda jausti
Bet vat jau porą savaičių, tai su kiekviena diena vis stipriau spurda ir visą dieną
ypač, kai jau atsigulu miegot, jei paguliu ant nugaros, tai visas pilvas šokinėja, aš net juoktis pradedu, galvoju ką mano zuikis ten išdarinėja
Tad kantrybės visoms!! Atsigriebs su kaupu vėliau
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai