Labas rytas,
Safari, gal NT kartojai, imesk dar grafikeli parodyt ;))
Bamboo, na, tai ar siandien turesi jau vyra? tau dar reiketu ND
Arbuzaite, na va, dabar tvarka, graziai uzkilusi po O
Laikyk ir toliau.
Labas rytas!
Mano BKT vėl pakrito ( tevu-darzelis.lt/rk62163@130902d97c7 ), kažkoks zigzagingas mano gyvenimas
makadral parašė:
Labas rytas!
Mano BKT vėl pakrito ( tevu-darzelis.lt/rk62163@130902d97c7 ), kažkoks zigz…
aha, bet dar turi laiko zigzaguot :))
Kristut parašė:
Labas rytas,
kristut, nt neigiamas. Vakar pas gyd buvau, tai sake , kad be dvieju savaiciu velavimo mmm, nieko nedarys, ir krauja tikrins po dvieju savaiciu velavimo. O jos vienintelis paaiskinimas, kad as is tu kur rodys po savaites nt arba negamina mano organizmas hcg. Belieka laukti....
tevu-darzelis.lt/rk61552@130822f1d74
arbuzaite parašė:
Nuemiau gleiviu stebejima ir atsigavo ov zymejimas, matyt buvau kazka su jom sumakalavus, nors man tikrai atrode kad KB buvo 13cd, o TD meta ov 16 cd.
Nuėmus gleivių žymėjimą ir daugiau dienų pamatavus temperatūrą grafikėlio vaizdas iš tiesų pasikeitė. Tai tik patvirtina, jog nereikia skubėti su interpretacijom, o ramiai žymėti temperatūrą ir viskas paaiškės :). O vaisingų gleivių ciklo metu gali pasirodyti net kelis kartus, todėl irgi vieną kartą jas pamačius svarbu nenustoti toliau stebėti. Ovuliacijai nustatyti reikšmingiausiomis laikomos paskutinės ciklo metu pastebėtos vaisingos gleivės
Safari parašė:
kristut, nt neigiamas. Vakar pas gyd buvau, tai sake , kad be dvieju savaiciu velavimo mmm, nieko nedarys, ir krauja tikrins po dvieju savaiciu velavimo. O jos vie…
O dabar jau kiek dienu veluoja?
Nu super grafikelis !!!!
Kristut parašė:
O dabar jau kiek dienu veluoja?Nu super grafikelis !!!!
man irgi grafikas atrodo pavyzdinis, gal dar pamatysi šį ciklą II
Kristut parašė:
O dabar jau kiek dienu veluoja?Nu super grafikelis !!!!
turejo buti 21 diena sestadieni, tai siandien 5 diena issauso be mmm
as diena kartais pamatuoju temeratura,zinau, kad ji nieko nereiskia, bet diena auksta buna ir laikosi
ryte jau matuoju su keliais net termometrais, abu ta pati rodo jau kiek laiko.
makadral parašė:
man irgi grafikas atrodo pavyzdinis, gal dar pamatysi šį ciklą II![]()
aciu
belieka laukti...dar vilties trupuciuka yra
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai