Labas rytas, na, o as snd. tokia
tevu-darzelis.lt/rk52839@131022cb0c8
Hetera1 super, sveikinu, matau, kad kantrybes pakankamai turi del testu darymo, islaukei ir turi riebius II
Labas rytas, na, o as snd. tokia
tevu-darzelis.lt/rk52839@131022cb0c8
Hetera1 super, sveikinu, matau, kad kantrybes pakankamai turi del testu darymo, islaukei ir turi riebius II
Redžė parašė:
mano grafikėlis šį rytą jau su pilnu kiaušinuku tevu-darzelis.lt/rk48387@131101023c5![]()
Na va ir turi pilna kiausini
grazus grafikas
Labas rytas. Sveikinimai Heterai! Nors ir nerasiau, bet paskaitydavau
vedu ir savo pirmaji kalendoriu. Praeita pradejau velai.. www.tevu-darzelis.lt/forumas/profile/maziuku
hetera1 parašė:
Labas rytas merginos, mano grafikėlis tevu-darzelis.lt/rk40777@131018c4e16
Sveikinimai
zalia ake parašė:
kad neisraso tik sako reikia injekcija hormonu,kai tik ateisiu su teigymu testu
Tada tikrai arba nesupranti apie ka daktare kalba, arba nesupranti padeties rimtumo, arba net ne apie hormonus kalba. Lietuvoje yra skiriamas gydymas is karto, nes pastojimas labai retai buna sekmingas. Trukstant progesterono zirniukas dazniausiai net neisitvirtina, tai teigimao nt gaki ir nesulaukti.
hetera1 parašė:
Labas rytas merginos, mano grafikėlis tevu-darzelis.lt/rk40777@131018c4e16
Sveikinimai! ;)
@Fėja@ parašė:
Tada tikrai arba nesupranti apie ka daktare kalba, arba nesupranti padeties rimtumo, arba net ne apie hormonus kalba. Lietuvoje yra skiriamas gydymas is karto, nes …
Tai kad ne tik LT... Cia, manau, akivaizdus nesusisnekejimas ir nesuvokimas. Ji net niekur neivardino apie kuri hormona kalba, akivaizdziai nesusigaudo temoje absoliuciai! Ir jei tikisi, kad forume kad recepti israsys cituoju "hormonu kiekiui padidinti" - tai atsiprasau labai....
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai