RMel parašė:
Kaip ir isrinkomBus Rugile ir Brigita
Treciadieni vyras eis jau uzregistruot, manau nepersigalvosim
Nes jau visiems uzknisom su savo neapsisprendimu
![]()
nu va,sveikinu apsisprendus!
RMel parašė:
![]()
nu va,sveikinu apsisprendus!
RMel parašė:
![]()
Manau, gerai skirtingai skambantys vardai
Mes apie panasius net nemastem
vilkine parašė:
Manau, gerai skirtingai skambantys vardaiMes apie panasius net nemastem
![]()
Nors dauguma isivaizduoja, kad jeigu dvyniai tai panasus ir vardai turi but
o galvoja tie, kurie neturi dvyniu
RMel parašė:
Nors dauguma isivaizduoja, kad jeigu dvyniai tai panasus ir vardai turi buto galvoja tie, kurie neturi dvyniu
![]()
as kazkada pasvajodavau,kad turedama dvynukus ir rengciau vienodai ir vardus panasius duociau,bet kai is tikruju suzinojau,kad laukiuos dvynuku ir pradejau dometis kaip jie auga,kaip isskirti ju asmenybes tikrai visiskai atsisakiau tokios minties
man atrodo ir idomiau skirtingus vaikucius tureti
mamyte08 parašė:
as kazkada pasvajodavau,kad turedama dvynukus ir rengciau vienodai ir vardus panasius duociau,bet kai is tikruju suzinojau,kad laukiuos dvynuku ir pradejau dometis kaip jie auga,kaip isskirti ju asmenybes tikrai visiskai atsisakiau tokios mintiesman atrodo ir idomiau skirtingus vaikucius tureti
![]()
pritariu visais 200 procentais
as ne negalvojau, kad kada galiu dvynukus turet
turiu pora vienodu padovanotu palaidiniu, pati vienodu dar nepirkau, bet kazka panasaus nupirk galeciau neatsisakau minties(pvz. palaidinukes panasios, tik spalva skirtusi ir pan.) Dvyniai labai skirtingi, jau mano panos matosi skirtingo temperamento, ka jau bekalbeti apie vyresnius dvynukus
Tau jau puse nestumo iveikta, tiksliau daugiau nei puse
RMel parašė:
pritariu visais 200 procentaisas ne negalvojau, kad kada galiu dvynukus turet
turiu pora vienodu padovanotu palaidiniu, pati vienodu dar nepirkau, bet kazka panasaus nupirk galeciau neatsisakau minties(pvz. palaidinukes panasios, tik spalva skirtusi ir pan.) Dvyniai labai skirtingi, jau mano panos matosi skirtingo temperamento, ka jau bekalbeti apie vyresnius dvynukus
Tau jau puse nestumo iveikta, tiksliau daugiau nei puse
![]()
eina sau,as jau taip laukiu kol juos pagaliau turesiu,o dabar jau toks meskinas pasidariau
pilvas jau labai didelis,tai manau veliau bus labai sunku nesioti juos
o tavo mazyles atrodo tik ka gime,o jau tuoj menesiukas!
mamyte08 parašė:
eina sau,as jau taip laukiu kol juos pagaliau turesiu,o dabar jau toks meskinas pasidariaupilvas jau labai didelis,tai manau veliau bus labai sunku nesioti juos
o tavo mazyles atrodo tik ka gime,o jau tuoj menesiukas!
![]()
ilgiausiai bega tas laukimas...
lauki, lauki kada gi jau, o kai sulauki, tai taip sugreiteja laikas
nuo dabar dar sparciau pilvuzas augs
as kaip nedaug priaugau, tai nestumas gan lengvas
p.s. vandens daug gerk, kojos netins ir smegenys daugiau oro gaus
as gerdavau minimum 3litrus vandens per diena, ir tai tyrimai rodydavo skysciu trukuma. Bet tfu tfu nezinojau, kas yra koju tinimas ir pan
man sunkiau pasidare nuo kokios 30sav, kai koju nagus sunkiai nusikarpydavau
RMel parašė:
ilgiausiai bega tas laukimas...lauki, lauki kada gi jau, o kai sulauki, tai taip sugreiteja laikas
nuo dabar dar sparciau pilvuzas augs
as kaip nedaug priaugau, tai nestumas gan lengvas
p.s. vandens daug gerk, kojos netins ir smegenys daugiau oro gaus
as gerdavau minimum 3litrus vandens per diena, ir tai tyrimai rodydavo skysciu trukuma. Bet tfu tfu nezinojau, kas yra koju tinimas ir pan
man sunkiau pasidare nuo kokios 30sav, kai koju nagus sunkiai nusikarpydavau
![]()
as pastaruoju metu labai daug arbatos geriu ir tai vakarais jau prisistabdau,nes ziauriai vargina lakstymas i tualeta
atrodo tik ka buvau ir vel noriu
mamyte08 parašė:
as pastaruoju metu labai daug arbatos geriu ir tai vakarais jau prisistabdau,nes ziauriai vargina lakstymas i tualetaatrodo tik ka buvau ir vel noriu
![]()
as tai irgi dienom stengdavaus daugiau isgert paprasto vandenuko, o vakare tai sumazindavau, turiu puodeli 0,5litro, tai lengvai skaiciuodavau kiek isgeriu vandens
pagimdzius man buvo kazkas nerealaus, kai nakti neteko eit i tualeta
buvau atpratus
o tau dar lakstyt ir lakstyt
aj, paskutini menesi tai lelytes spausdavo pusle, tai budavo nueinu i tualeta, tada i lova ir uz 10min kad suspaudzia pusle, akys issipucia kaip pas zuiki ir tekina atgal i tualeta
RMel parašė:
as tai irgi dienom stengdavaus daugiau isgert paprasto vandenuko, o vakare tai sumazindavau, turiu puodeli 0,5litro, tai lengvai skaiciuodavau kiek isgeriu vandenspagimdzius man buvo kazkas nerealaus, kai nakti neteko eit i tualeta
buvau atpratus
o tau dar lakstyt ir lakstyt
aj, paskutini menesi tai lelytes spausdavo pusle, tai budavo nueinu i tualeta, tada i lova ir uz 10min kad suspaudzia pusle, akys issipucia kaip pas zuiki ir tekina atgal i tualeta
![]()
isivaizduoju kaip keista bus pagimdzius vel grizti prie iprasto organizmo ritmo, mano drauge viena pasakojo,kad pagimdzius nuejo pirma karta i tualeta,tai negalejo atsistebet KIEK daug padare,nes pripratus buvo lakstyt del poros lasiuku
oj,tie kleckai
kaip pakeicia musu visa gyvenima...
mano pirmas nestumas,tai jau dabar atrodo gyvenimas pasikeites,o kaip bus kai gims...
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai