2020.04.18 11:37 (prieš 6 m.)
Vabaliukas09 parašė:
Na tuos pinigus,kad gauti tėvai turi atitikti tam tikrus reikalavimus,jei juos paiima neatitikdami jokių reikalavimų,reiškia pasisavino tai kas jiem nepriklauso,nes…
Ne, aš neesu tokia pati, aš kaip tik išlaikau tą valstybę, nors iš jos nieko neprašau ir neimu. Nepamirškime kiek iš visų šitų žmonių turi nuosavybęs Lietuvoje, kiek jų ketina grįžti (nors nuoširdžiai ir nesuprantu kaip galima grįžti 😅). Nėra taip jog tą vaiką moterys priregistruoja šalyje šiaip sau. Išmok Vabaliukas09 diskutuoti be purvo drasptymo, ir diskusijos bus kitoks, o tu įsikalus vienos minties ir šūkį tą patį per tą patį visas vadinama vagimis. Asmeniškai valstybė iš manęs paėmė daug daugiau nei tie tavo 400e, ir tikrai aš jaučiuosi galinti juos pasiimti atgal, bet kaip ir sakiau, aš nenoriu to, bet čia tik asmeninis principo reikalas. Aš kiekvieną mėnesį prisidedu apie 500e į Lietuvos biudžetą 😂 tad aš tikrai manau jog mano vaikas turį teisę į tuos 400e. Beja papildysiu, tu žinai tiek kiek tau leidžia žinoti, ir susidarai smerkimo nuomonę spėliojama, tai yra labai netikslu, nes nežinai kaip tos šeimos gyvena 😅 pavyzdžiui Švedijoje jei dirbi ilgiau nei 6 mėnesius komandiruočių principu tai moki švediškus mokesčius, nors nuolatinė gyv vieta yra Lietuvoje, tada gali rinktis kokios valstybės biudžetą nori tuštinti 🙈