eziuks parašė:
Man viskas buvo normalu su leliu,nesiskundziau pati ,tai buvo kas 6 savaites ir kas menesi...paskutine laika tik 2savaites tarpas buvo
O jau ir lietuvoje galima rinktis vandeni??
eziuks parašė:
Man viskas buvo normalu su leliu,nesiskundziau pati ,tai buvo kas 6 savaites ir kas menesi...paskutine laika tik 2savaites tarpas buvo
O jau ir lietuvoje galima rinktis vandeni??
AS ir bijau ir noriu vandenyje,bet daugkas sako,kad daug lengviau vandenyje,tai jei bus galimybe rinktis,tai rinksiuos vandeni
siaip visada labiausiai gyvenime bijojau gimdyti,gal todel,kad esu prisiklausius ir prisiziurejus apie gimdymus,bet visi tokie siaubingi,todel beproto bijau...na bet kaip sakoma visos pagimdo,tai ir as kaip nors :)))
mylimoji1 parašė:
As manau,kad tiesiog vieni mazyliai buna didesni ,kiti mazesni ir tai normalu,juk nesam mes mamos vienodos, esam pacios visiskai skirtingu organizmu ir musu maziai …
As ligoninej Kai buwau klausiau tai sake daro tyrima, o man wa skambino is gum clinic kazkokie tyrimai negeri jau nebezinau isprotesiu :'(
Galima LT,tik manau mokama yra,uztad geriau susimoket uz gimdyma sau nei kai kam i vokeli
As rasiau gimdziau 2 kart ir tik vandeny siulau!!! viskas ok,su pirma plysau,skausmas ir t.t.t. dabar viskas buvo liuks,nesitikejau!jei tureciau daugiau pinigu gimdyciau jei viskas tas pats ir dar 3
tokiom salygom
maziau ziurekit kur nereikia,mano vyras prisiziurejo,dar papasakojau ,kaip su pirma tai jis pries gimdyma nemiegojo jau savaite,taip jaudinosi,bet po visko,sake,net nepanasu ka mate per tv ir kaip su pirma sunku buvo...
o del nestumo,nesijaudint,jei biski paskauda pradzioj,tai normalu,na kaip mmm,jei jau kraujuoji tai jau lek i ambulance,tad neimkit i galva ir gerai maitinkites!
simonyte005 parašė:
Jaigu butu tikrai labai blogai, manau reiktu atvykt skubiai.. Nepergyvenk per dauk, nuvaziuok pati kuo greiciau ir viskas bus aisku
Wiskas ejosi normaliai aisku del tu uzdegimu jau 2 karta man bet wat jie db dawe wel antibiotikus zwakute sunaudojau jau galwojau iki nestumo galo bus wiskas gerai tai ne
San-drute parašė:
Wiskas ejosi normaliai aisku del tu uzdegimu jau 2 karta man bet wat jie db dawe wel antibiotikus zwakute sunaudojau jau galwojau iki nestumo galo bus wiskas gerai …
oho tau liko 7 savaites iki gimdymo
Kaip laukiu as tu dienu,pradejau bijoti ...
Leliukas tik spurda mamai keldamas nuotaika
Sakykit, turiu klausimeli:
Ant pilvo labiau prie skrandzio turiu nemazai spuogeliu,kad net skauda ,tepu su sudocrem kad raudonuma numalsint,nzn klausiau pas mf tai sake nzn nuo ko.
Ar reiktu sunerimt?
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai