G.M. parašė:
maniske ant kaktos kai turejo 6men laikiau ant ranku,o ji pasimuiste ir pataike i dzemperio krasta kur uztrauktukas. ir ka atsisuku vaiko visas veidas kraujuotas la…
Uztat ir rekomenduojama procedura daryti su narkoze,nes maza kas,sunku juk ramiai islaikyti vaika.mano merginai 3proceduros darytos- dare jai kaip buvo 3 men.ir dar kas sesias savaites,dabar nyksta ji...seip svetimi nepastebi,bet kada ryski saule buna ir karsta isryskeja,verkiant atsiranda iskilimas,tamsesne ta vieta,nyksta ji savaime,lauksim iki5 metu,tada bus matyti,ar reikia dar vienos proceduros.mamos,nesitikekit greito ir labai efektyvaus rezultato,deja,cia jau ne men.o metai isiena...zinau,kaip tai nervina,nes mano merginos sone nosies prie akies,kaip buvo ryski,kur einam ir minia smalsuoliu ziopso,norisi atrezti tokiem ka grazaus....skaudziausia ,kaip maniske suprato,kad kazkas cia yra,kas nenusiplauna ziuredama i veidrodi,lekdavo plautis vis...oi skaudedavo sirdi man...paskui kazkaip susimaste,kad kamane ikando jai,o dabar kai jau nebesimato beveik,nebekliuna,tik neramina,kad ant jos susidares toks baltas kaip riebalinis spuogelis,grizus i Lt.reikes pasirodyti gydytojui.ziuriu vienos giria Posiuna,kitos Strumila( gal tokia pavarde parasiau),mus gyde Posiunas,nieko blogo negaliu pasakyti apie ji- is pradziu nugazdines buvo,kad daug proceduru reikes,bet pirmas kartas pavyko,stabdymas,o antras jau blukinimui,tad jei butu norejas butu galejes proceduras daryt ir imti pinigus,bes buvau pasiruosus tiek,kartu lazeriuot kiek reikia,kad tik to brudo atsikratyt...gal dabar grizus reikes pas kita gyd.pasikonsultuot,pasirodyt,nezinau...pasakysiu viena- mamos,lekit pas spec.neikit pas chirurgus,ar dar kur,negaiskit laiko,laikas laaabai svarbus,nes kada jos augimo suoly,net per savaite issipucia...as suvelavau,buciau menesio procedura darius,butu visai liuks,o dabar dar ...atminkit Lt.tik du spec.tad sekmes visom susidurusiom su situo .... Ir kantrybes,ir laiko.ir pabaigai " ... Kad tik tokios ligos tebutu pasauly,butu labai gera gyvent..."