Apocalyptica parašė:
tai kaip tada akis rankovem nuimat? ar isviso nenuiminejat?
rankoves isplatinu kiek reikia, numezgu reikiamo ilgio ir nuleidziu visas lygiai, pvz. kaip sitoj iskarpoj
Apocalyptica parašė:
tai kaip tada akis rankovem nuimat? ar isviso nenuiminejat?
rankoves isplatinu kiek reikia, numezgu reikiamo ilgio ir nuleidziu visas lygiai, pvz. kaip sitoj iskarpoj
Apocalyptica parašė:
dar turiu klausima damos... mano vyro peciai laaabai platus... pats lieknas... tai isivaizduoju, kad megztini reiktu platint link peciu einant?![]()
Laba,
Mano brangusis ir brolis irgi tokio sudėjimo, aš tą reikalą sprendžiu megzdama reglano rankoves.
Ir praktiška ir gražu
sima32 parašė:
Sivakar baigtas dar vienas darbas![]()
![]()
Tikrai gražu. Norėjau pasiklausti, kaip darai kaklo apdailą, aš tai paprastai, prikitlioju
Riva parašė:
Tikrai gražu. Norėjau pasiklausti, kaip darai kaklo apdailą, aš tai paprastai, prikitlioju
Aciu
Virbalais su valu surenku akis ir primezgu kokio noriu aukscio apykakles, po to ilenkiu i vidu ir prisiuvu.
Riva parašė:
O mano apdaila atrodo va taip
Nu dailu, ypac to ruzavo megztiniuko apykakle graziai ir tvarkingai atrodo. O as kazkaip net ir susagstomiems megztiniams megstu tokias aukstesnes, dvigubas apykakles 

Inguteee parašė:
Labas vakaras,noriu paklausti kiek akiu uzdedat vyriskom kojinem,kiek moteriskom ir kiek vaikiskom,pradejau vyrui kojine megzst bet ziuriu kad ne kojine o cebatas g…
man sau kojinem uztenka 10-11 akiu ant vieno virbalo, ziurint dar koks siulo storis, vyro kojinem 12-13 akiu virbalui, vaikiskom uztenka ir po 8 akis.
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai