braskyte25 parašė:
Labas, na dar negirdejau kad sumazins pinigelius.
Tikekimes
braskyte25 parašė:
Labas, na dar negirdejau kad sumazins pinigelius.
Tikekimes
naomi parašė:
La, o birth sertifikato vaz i cetra? Mes dar nebuvom, matyt 3 menesiu ribos sulauksim
vyras vaziavo
jo, i centra
ten gan greit viskas
Venera171 parašė:
vyras vaziavojo, i centra
ten gan greit viskas
![]()
Kaip jum skiepas praejo? Kaip maziukas reagavo i skiepuka?
skaiste88 parašė:
Na mamytes ar savo vaikam dvigubas pilietybes daret ? Ar tik airiskas. Ar lietuviskas?![]()
Mes norim dvigubos, sulaukes pilnametystes pats pasirinks kuria pasilikt
Mamytes, ar galima maitinant kalci gert? siaubas kazkoks, atskilo kruminio dancio gabaliukas man ir toks nemazas, vos ke ketvirtis danties
bijau kad dantys biret nepradetu, mano mamai po manes taip buvo
Venera171 parašė:
Mes norim dvigubos, sulaukes pilnametystes pats pasirinks kuria pasilikt![]()
O kaip reiktu tvarkyti dvibugos pilietybes dokus? Nes su tais pasais ir pan. Man toks tamsus miskas. O nera ko paklausti is salies apie tai
skaiste88 parašė:
O kaip reiktu tvarkyti dvibugos pilietybes dokus? Nes su tais pasais ir pan. Man toks tamsus miskas. O nera ko paklausti is salies apie tai
Nezinau ir pati tiksliai..
issiemem dar tik gimimo liudijima (ar kaip jis cia vadinasi) ir viskas... laukiu vyro atostogu ir vaziuosim kazkur
prasymo rasyt del pilietybes
gal kitos mamytes papasakos viska
Venera171 parašė:
Nezinau ir pati tiksliai..issiemem dar tik gimimo liudijima (ar kaip jis cia vadinasi) ir viskas... laukiu vyro atostogu ir vaziuosim kazkur
pras…
Nueikit I garda ir pasiikit paso forma ir ten toj formoj viskas paaiskinta. As jau pasiemiau dabar reikia susirinkti dokumentus paskutiniu 3ju metu kad cia dirbau ir buvau airijoje tada uzpikdyt ta forma ir issiusti. Tada laukti paso maziukui. O lietuvoje vel taip pat pasidarai pasa lietuvoje ir tada maziukas turi dvi pilietybes. Jei mama nebuvus cia airojoje ar nedirbus paskutinius tris metus galit tecio dokumentus susirinkti
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai