žirniuka parašė:
Kada planuoji lp daryritis? As irgi apie ja galvoju, nes sunerimau paskaicius, kad daugelis simptomu man atitinka
O kokie simptomai turi būti?
žirniuka parašė:
Kada planuoji lp daryritis? As irgi apie ja galvoju, nes sunerimau paskaicius, kad daugelis simptomu man atitinka
O kokie simptomai turi būti?
Kelly parašė:
Šiandien man 17 cd, ciklai reguliarūs 28-29 dienos. O ov testukai tik pavaiduokliavo ir viskas, bkt taip pat nepakilo. Tai kaip suprantu man ov nevykstaĮdo…
Pas mane ir nevyko, tai pas gine kreipiausi. Vaistukus israse ir dabar viskas ok
Ana Žv parašė:
Pas mane ir nevyko, tai pas gine kreipiausi. Vaistukus israse ir dabar viskas ok![]()
Kokius vaistukus išrašė?
Ana Žv parašė:
Pas mane ir nevyko, tai pas gine kreipiausi. Vaistukus israse ir dabar viskas ok![]()
O tyrimus darė kažkokius?
leliuke parašė:
Kokius vaistukus išrašė?
Duphastona kiekviena menesi geriu ir clostobegyta ovuliacijai skatinti. Nuo ano menesio geriu, tai ta cikla tikrai buvo ovuliacija,dariau testukus, kaip tik 2 dienas pries ja buvau pas gine tai sake kad lb grazus folikulas uzaugo. Bet neuzkibo si men. Va dbr ir vel geriu closto.
Kelly parašė:
O tyrimus darė kažkokius?
Darem hormonu tyrimus tai pas mane testosteronas pakyles, del to ir men nebuvo ir ov nevyko. O kai israse tuos vaistukus pasake kad mano jog is pirmo kart gali uzkibt, tai vadinasi daugiau problemu nemato, nebent pas vyra. Bet deja, laukiu si cikla dieneliu vaisingu
Ana Žv parašė:
Duphastona kiekviena menesi geriu ir clostobegyta ovuliacijai skatinti. Nuo ano menesio geriu, tai ta cikla tikrai buvo ovuliacija,dariau testukus, kaip tik 2 diena…
O tai iš kokių tyrimų nusprendė kad nevyksta ov?
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai