Cinderella_86 parašė:
Sveikos, mm turi buti rytoj (tikiuosi ju nebus aisku :))), vakar pasidarius OT gavau tokius bruksnelius kaip prisegu foto 2015 09 09 diena pirmasis, o pries kelias …
Bandyk nt daryti
Cinderella_86 parašė:
Sveikos, mm turi buti rytoj (tikiuosi ju nebus aisku :))), vakar pasidarius OT gavau tokius bruksnelius kaip prisegu foto 2015 09 09 diena pirmasis, o pries kelias …
Bandyk nt daryti
Dija226 parašė:
Bandyk nt daryti![]()
:))) dariau ir nt pirmadieni berods , nieko dar nerode. tikiuosi rytoj mm nesulauksiu, nes jos pas mane reguliarios ir tada sestadieni pasidarysiu nt
Cinderella_86 parašė:
:))) dariau ir nt pirmadieni berods , nieko dar nerode. tikiuosi rytoj mm nesulauksiu, nes jos pas mane reguliarios ir tada sestadieni pasidarysiu nt![]()
Na, snd jau ketvirtadienis, tai jau gali rodyti jei ot toks ryskus
Dija226 parašė:
P.S. esu skaicius, mkad ot anksciau uz nt neparodo, tai jei ot toks, nt irgi bus bent vaiduoklis![]()
gundot mane
ir taip straksiu, kad greiciau rytdiena ir kad mm neateitu
kantrumo beveik nulis :)))
Cinderella_86 parašė:
Man buvo ne visai taip bet man turi but mm ryt, o ov buvo panasiu laiku kaip jum, ir parode nt jau gera vaiduokli, nors pirmadieni buvo vos iziurimas - darykit nt!!
Tavo_Stebuklas parašė:
As nematuoju BKTbet tikriausiai reiketu
![]()
Man pagal jusu ot panasu i anovuliacini
Ka tai reiskia???Aukselisss parašė:
Man pagal jusu ot panasu i anovuliacini
Cinderella_86 parašė:
gundot maneir taip straksiu, kad greiciau rytdiena ir kad mm neateitu
kantrumo beveik nulis :)))
Tai jau tikrai galit gadinti
laukiam ziniu
10 testuotojų vertinimai