Sielos_ekstaze parašė:
esu girdejus kad ov testas anksciau parodo nestuma nei nestumo testas, manau, atliksiu si bandyma ir ziuresiu kaip bus;) gal kuriai tai pasitvirtino?
Nepasitvirtino
Sielos_ekstaze parašė:
esu girdejus kad ov testas anksciau parodo nestuma nei nestumo testas, manau, atliksiu si bandyma ir ziuresiu kaip bus;) gal kuriai tai pasitvirtino?
Nepasitvirtino
Sielos_ekstaze parašė:
Man tai nuo ovitreles dar ryskoki
vakar pasidariau is neturejimo ka veikt
Sielos_ekstaze parašė:
Jums dar tik 6dpo,ov diena neisiskaiciuoja.Implantacija ivyksta tik 7-12dpo,tai tiketina kad jei ir pavyko,tai dar implantacijos nebuvo.Neskubekite.Palaukite bent 10dpo.O tas bkt pakritimas tai tik bkt pasvyravimas.Neverta gadinti sau nervu isvydus neigiama,nes dar tikrai anksti.Esu maciusi kad merginos kele teigiamus ov testukus kai laukesi,bet man asmeniskai nepasitvirtino.
Sielos_ekstaze parašė:
O diena nesiskaiciuoja i DPO.
Cia tema yra apie teigiamus OT ir nestuma: www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/ar-ot-teigiamas-pries-mm
Man siandien 8DPO, irgi bandysiu su OT pazaisti
vaiduliukeP27 parašė:
Jums dar tik 6dpo,ov diena neisiskaiciuoja.Implantacija ivyksta tik 7-12dpo,tai tiketina kad jei ir pavyko,tai dar implantacijos nebuvo.Neskubekite.Palaukite bent 1…
Teside parašė:
O diena nesiskaiciuoja i DPO.
okiuka as dar palauksiu ;) gerai kad galvoje ir kitokiu minciu pilna ne vien tik nescia ar ne;)
bet betkuriuo atveju smalsumas savo daro
Sraigute parašė:
Sveikos,pirma karta pasidariau ov.testukasiandien yra 11cd.manau,kad iki teigiamo dar reikia palaukti.Ar as teisingai supratau?
![]()
Visiskai teisingai
burburbur parašė:
Visiskai teisingai![]()
Aciu
Sraigute parašė:
Sveikos,pirma karta pasidariau ov.testukasiandien yra 11cd.manau,kad iki teigiamo dar reikia palaukti.Ar as teisingai supratau?
![]()
ryt poryt turetu buti teigiamas
Sielos_ekstaze parašė:
ryt poryt turetu buti teigiamas
Kelinta h.jus testuka gadinate?As dariausi per pietu pertrauka 14.45h.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai