2012.05.02 00:27 (prieš 14 m.)
D14N4 parašė:
Ten kazkaip idomiai... Ja kai pagulde viena i viena palata ten ir saremius kentejo, ir paskui pagimde, ir po gimdymo praleido apie 10 valandu... Gal kaip tik zmoniu nebuvo, kad keista butu, kad per 20 valandu gimdanciu nebuvo
Na, net nezinau, bet jie tikrai nemokejo ir eiliu laukti nereikejo ir netgi su 2 cm prieme... Nu zodziu, matyt tikrai priklauso nuo dirbanciu
Duok dieve ant tokiu papult
O ta midwife kur sakiau, tai tik i WC nueidavo, daugiau ne zingsnio dar ji ir vaika priiminejo viena. Visko siule, gloste, pagimcius jau ruosesi namo, tai dar sake atejo apkabino abu ir isbuciavo
Beja, pati midwife 6.5 men nescia
tai gal ten midwife studente ? nes mes kai sudarinejom plana gimdymo manes klause ar noresiu studentes , as kategoriskai sakau nenoresiu , tai ji man paaiskino kad lb gerai pasiimti studente yra , nes ji visada bus salia , jei reiks nugara pamasazuos , uz rankos palaikys , pasnekes ir visada bus salia , nes kitos neturi tiesiog tam tiek laiko , o va studente gali but visada salia
tai jau tada apsigalvojau ir sakiau kad noriu
o beto lincike , kokioj ligoninej gimdej ? cia toj pagrindinej city hospital ? (nzn ar ju daugiau yra)
kur reikia eit kai jau su tasem ateini gimdyt ? i ta delivery suite ? pries 5 dienas as ten buvau , man sirdute matavo vaiko , ir viena lietuve uz uzuolaidos dejavo kad skauda , jauciu su saremiais , sakau gal tu
nes pries 5 dienas pagimdej