o siaubas, nesupyk, bet tavo vyras užssipyręs kaip ožys
negi jis ir nori likti ožiu.. ožiai raguoti būna
nesupyk, kad aš taip drąsiai
Dar drąsiau parašysiu.. nafik tu vaistus geri, kai ne tau, o jam gydytis reikia
ramuma parašė:
Sveika,
kada vizitas pas gine nusimato?
uzsirasiau gruodzio 6d
ramuma parašė:
o siaubas, nesupyk, bet tavo vyras užssipyręs kaip ožysnegi jis ir nori likti ožiu.. ožiai raguoti būna
![]()
nesupyk, kad aš taip drąsiai
Dar drąsiau parašysiu.. nafik tu vaistus geri, kai ne tau, o jam gydytis reikia
![]()
jo sunku man su juo... bet mes tokį pasiūlymą apsilankyti neseniai gavom... kažkaip keista kaip privačiai tyrėmės pasakė, kad viskas gerai, o kaip nuėjau pas eilinę Marijampolės ginekologę, pasiūlė kreiptis pas urologą, bei gerti PROfertilį....
skaistut parašė:
sveikutes panelesoj kiek daug priplepejot
o as neturejau galimybes prieiti
sveikinu atsiradusias nestukes, gerojums nesiojimo
![]()
kaip visoms kitoms sekasi?
![]()
sveikutė, sunkiai kažkaip sekasi, vis norisi gerų žinių, o šį mėnesį net visi pasiruošemieji procesai keistai išnykę
kaip tau sekasi?
ramuma parašė:
mama mato kaip aš brolio vaikus myliu ir matyt mato ir jaučia mane, klausdama ilgą įžangą darė... bet vistiek tas klausimas įskaudino ir privertė susimastyti kodėl vis nepatoju...bet geriau galvoti optimistškai, kad va pastosiu ir sau dovaną gimtadienio proga pasidovanosiu
visgi jubiliejus nusimato, reikia rimtos
![]()
o su tom apkalbom tai man darbe buvo irgi tas pats, jau net į akis klausia, kodėl ne nėščia
bet darbas man kelia juoką, čia kolegos, ne artimi žmonės
![]()
Ai dar bendardrbei juokavau, sakau maža apga neapsimoka pastoti, tai akis iššpūtė, laukiu skilndačių tolimesnių kalbų ir išvadųsakau gal algą iš solidarumo pakels
![]()
Nu geras
nu svarbu kad tu labai nenusimintum ir nervintis tik nepradetum
Tuske9 parašė:
sveikutė, sunkiai kažkaip sekasi, vis norisi gerų žinių, o šį mėnesį net visi pasiruošemieji procesai keistai išnykękaip tau sekasi?
![]()
kaip suprast?
na o man siandien pagal td kalendoriu prasideda vaisingos dieneles tai kipsim i darbelius rimtus lb, po mmmm iskart pradejom darbuotis kas antra diena bet dabar jau prasideda svarbiausias periodas
tikiuosi geriausio
Tuske9 parašė:
jo sunku man su juo... bet mes tokį pasiūlymą apsilankyti neseniai gavom... kažkaip keista kaip privačiai tyrėmės pasakė, kad viskas gerai, o kaip nuėjau pas eilinę Marijampolės ginekologę, pasiūlė kreiptis pas urologą, bei gerti PROfertilį....
tai va,kad tiek daktarai tai siaubas....
mano pusesere tai vos i kapus nenuvare tie dakatarai ziauriai kraujavo niekaip negalejo sustabdyti mmm,tada Siauliuose jai daktarai israse kazkokiu vaistu tipo,kad kraujavima sustabdytu,pagerus apie savaite ji dar labiau pradejo kraujuot,tada kaune cia nuvezem i klinikas ,kai pamate daktarai kokius jai vaistus israse,sako jie ka durni visai nori i kapus nuvaryti tave,tie vaistai net visai ne nuo to buvo israsyti,nieko jai nestabde nu zodziu tokiu yra daktaru,kad baisu
ramuma parašė:
va teisingai Emilija, reikia tikėtinors viena pas mus optimistiškai nusiteikusi
![]()
vat nezinau kodel, bet si menesiuka tikrai optimistiskia, sakiau jei ir neiseitu si tai kita jau tikrai bus
O kiek tau metuku jai ne paslaptis?
Tuske9 parašė:
pas maniškį 96proc potologinių.... mes ir dėl to pergyvenam....
o kokius vitaminukus geriat?
skaistut parašė:
kaip suprast?na o man siandien pagal td kalendoriu prasideda vaisingos dieneles tai kipsim i darbelius rimtus lb, po mmmm iskart pradejom darbuotis kas antra diena bet dabar jau prasideda svarbiausias periodas
tikiuosi geriausio
![]()
OV testas vis teigiamas, KBT daugiau nei 36,6 nepakyla, ir ko tais KB vėluoja.... visai jau naramu, kas čia paskutiniu metu su manim vysksta
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai