anzeliux parašė:
Saulyt uzsiimk kaip stumt laika,rankdarbiai,sportas,kad iri gamta nuvaryk kazka reik veikt kad optimizmo butu daugiau
draugas uzsiemevisada o vienai nesinori varyt...
anzeliux parašė:
Saulyt uzsiimk kaip stumt laika,rankdarbiai,sportas,kad iri gamta nuvaryk kazka reik veikt kad optimizmo butu daugiau
draugas uzsiemevisada o vienai nesinori varyt...
Eva_Ber parašė:
Oooo, aišku pamenu, aš visas pamenu, kaip bebūtų keista![]()
Oi sveikinimai!!!
…
gražuuuu... kaip noreciau paklausyti ka leliukas veikia
nu gryzau ir pasidariau testuka. aisku, neigiamas
bet viliuosi, nes su pirmu netgi ir 8 sav buvo blankokas. nors kai geguze buvau pastojus, tai pacia pirma nebuvusiu menesiniu diena jau parode vaiduokliuka
gal dar nerode, nes buvo ntasis dienos sysiukas, plius diena geriau daug vandens
labai liudna snd ir verkiu be priezasties.vyras uzstrigo uzsienyje ir nzn kada grys....
ir kazkaip keistai nugara skauda, nors ne taip kaip per memes
plius kazkoks papykinimas jauciasi. zadu laukt. ir jei istemsiu iki savaites velavimo, tada darysiu testuka.
Eglė @---- parašė:
O kaip jus merginos jauciate OV? kokie jums pojuciai? apart temperaturos
Nes man skaudena pilvo kaire puse, ir šiandien 20 ciklo diena. Ciklas apie 35-37 d…
Man ta diena ziaurai skauda papilve,lauzia strenas tirstos isskyros buna ir lb noriu mylu mylu
misdrieziuke parašė:
nu gryzau ir pasidariau testuka. aisku, neigiamasbet viliuosi, nes su pirmu netgi ir 8 sav buvo blankokas. nors kai geguze buvau pastojus, tai pacia pirma nebuv…
Kad maziau stresuotum palauk bent sawaitele nuo nervu ir stresu buna mm uzsilaiko,linkiu tau ju neulaukti
misdrieziuke parašė:
nu gryzau ir pasidariau testuka. aisku, neigiamasbet viliuosi, nes su pirmu netgi ir 8 sav buvo blankokas. nors kai geguze buvau pastojus, tai pacia pirma nebuv…
Man tai pat testukad neigimas,dariausi per pietus
tik susinervinau ir tiek. Bet menesiniu nera dar galbut yra maza viltis,kad dar neparode per mazai laiko.linkiu sekmes ir jums laukime gal siandieniniai testukai musu suklydo
misdrieziuke parašė:
Neverk, labai liūdna kad palikai mus, bet aš tikiu, kad greit stosi į kitų mamyčių gretas, nenusimink
saulyte22 parašė:
smagu paskaitineti, bet zinau kad pati save skaudinu...
viskas musu galvoje, kaip pasiklosi - taip ir issimiegosi, taipkad
anzeliux parašė:
pritariu , man dar geriausias budas save nuramint, tvarka daryt namuose, spintoje, apsishoppint
saulyte22 parašė:
draugas uzsieme visada o vienai nesinori varyt...
turi keisti savo mastyma manau visuose klausimuose, ir pradet save mylet, ir tuomet eisiu kazkur ne del draugo, o del saves, o kai noresi palepint save - nereikes jokios kompanijos, bent jau man taip, draugiu neturiu, na turiu viena, su kuria matomes retai, ir jeigu vyras negali eit karty, einu viena, nes tai darau del saves
Eglė @---- parašė:
O kaip jus merginos jauciate OV? kokie jums pojuciai? apart temperaturos
Nes man skaudena pilvo kaire puse, ir šiandien 20 ciklo diena. Ciklas apie 35-37 d…
man visad skauda pilvo apacia, arba viena, arba kita puse, ziurint kurioj pusej ov vyksta, o po ov iskart spuogai puola
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai