saulita parašė:
na ir man taip atrodo ..
nu saunuoliai as taip ir pamaniau kad kazkur ar isleket ar sedite juk penktadienis nejau zmones bus prie pc
saulita parašė:
na ir man taip atrodo ..
nu saunuoliai as taip ir pamaniau kad kazkur ar isleket ar sedite juk penktadienis nejau zmones bus prie pc
Saulita*
as kai sausio menesi susirgau 2 kart kai buvau pas gine ji man israse kazkokias tabletes,db net ir nepamenu kad tipo susireguliuotu hormonius sokius tokius tai va db prisiminiau,reik pasiskaityti apie juos
nes ten ju dar daug liko o liepe gerti tik savaite tipo sustabdyti kraujavima ar kazkas panasaus
Elzbietajj parašė:
nu saunuoliai as taip ir pamaniau kad kazkur ar isleket ar sedite juk penktadienis nejau zmones bus prie pc![]()
aha,nors siandien man i darba reikejo tai taip trumpai pasedejau ir ejau iki kita kambari miegot, nes plius dar sergu
saulita parašė:
aha,nors siandien man i darba reikejo tai taip trumpai pasedejau ir ejau iki kita kambari miegot, nes plius dar sergu![]()
nu va kur jau spejai virusiuka pasigauti?
Elzbietajj parašė:
db paskaiciau apie juos ir nesuprantu kam man juos israse![]()
vadinasi Estrofem 2mg
o kada tau juos israse ? juk dar nebuvai pas gune ..
Elzbietajj parašė:
nu va kur jau spejai virusiuka pasigauti?
ai nzn kazkur turbut pertrauke skersvijis
saulita parašė:
o kada tau juos israse ? juk dar nebuvai pas gune ..
cia sausio menesi kai susirgau mm 2 kartus lekiau pas privacia gine,tai ji man israse juos
saulita parašė:
ai nzn kazkur turbut pertrauke skersvijis![]()
na nesirk,gydykis,arbatytes,medaus,uzsivyniok kad vejas nepralystu iki kuno tavo ;)
Elzbietajj parašė:
na nesirk,gydykis,arbatytes,medaus,uzsivyniok kad vejas nepralystu iki kuno tavo ;)
aha stengiuos taip ir daryt
tai va neidomu man vis kazkaip kad tau tos mm prasidejo....hm.., nu bet nieko. iki kaledu dar biski yra laiko
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai