pukuotukas parašė:
Tai ten viskas išsivalo jau per abraziją, kraujavimo mažai yra, bet tas tepliojimas toks kvailas buvo,kur jau kokią savaitę atrodė,kad vat ryt jau nebus...
Nu supratau, aciu, ziesim kaip cia man bus...
pukuotukas parašė:
Tai ten viskas išsivalo jau per abraziją, kraujavimo mažai yra, bet tas tepliojimas toks kvailas buvo,kur jau kokią savaitę atrodė,kad vat ryt jau nebus...
Nu supratau, aciu, ziesim kaip cia man bus...
Spinduleliai parašė:
Hm... as tikiuos kad man viskas issivalys... is vienos puses kaip ir dziugina kad maziau is kitos,- neramina... nu bet gal ner ko nerimaut.
Jungiuos ir as i si bureli....
Gydytoja sake kad apie 10d gali but tepliojimai.
Su pirmu man sliukstelejo bala vos atsistojus ligoninej, pirma diena buvo daug, bet po to gal savaite tik terliojo.
Su antru is pat pradziu jau buvo ne per daugiausia ir taip pat apie savaite.
Dabar.. siandien po abrazijos irgi nemazai atsistojus isbego, bet dabar tik terlioja.
Kiek pamenu tik labai jau skaudzios ir gausios budavo pirmos menesines.
etute parašė:
Jungiuos ir as i si bureli....
Gydytoja sake kad apie 10d gali but tepliojimai.
O kas kiek laiko jums tiek netekciu teko isgyventi? Ir kiek laiko nestumams buvo?
jolantases parašė:
O kas kiek laiko jums tiek netekciu teko isgyventi? Ir kiek laiko nestumams buvo?
2012m nesivystantis 6/9sav
2013m gale pagimdziau dukryte
2016m vasaris, 20sav nubego vandenys
Siandien musu netyciukui turejo but 9.5sav bet atitiko 8.5sav. Nesivystantis
etute parašė:
2012m nesivystantis 6/9sav
2013m gale pagimdziau dukryte
Uzjauciu Jus! Man taip pat du nelaimingi 2015.08 ir 2016.08, noriu ir toliau bandyti, bet kaip bijau...
jolantases parašė:
Uzjauciu Jus! Man taip pat du nelaimingi 2015.08 ir 2016.08, noriu ir toliau bandyti, bet kaip bijau...
Mes ir dabar neplanavom, saugojomes, nes psichologiskai dar nesu atsigavus nuo praeitos netekties, kai buvo toks jau dickis... bet galvojom kad gal cia koks zenklas is auksciau kai netyciukas, bet deja...
Kas man baisiausia, kad pasidariau kruvas tyrimu ir niekas nieko neranda.
Vienintele viltis jau beliko kreiptis i rimta endokrinologa kuris kapstytu giliau, nes tie pagrindiniai hormoniniai tyrimai irgi visi geri.
etute parašė:
Mes ir dabar neplanavom, saugojomes, nes psichologiskai dar nesu atsigavus nuo praeitos netekties, kai buvo toks jau dickis... bet galvojom kad gal cia koks zenklas…
Užjaučiu...labai liūdna skaityti tokias istorijas. Jeigu, galima paklausti, dėl ko praradot kūdikį antrame trm? Infekcija, apsigimimai...vis tiek kažkokia priežastis turėjo būti. Mano istorija: 2010 08 nesivystantis 6/11. 2011 07 gimė dukrytė, 2014 12 gimė dukrytė, ir kai atrodė, jog ta nesekmė atsitiktinė, suplanavus trečiąjį vaiką. 2016 03 nutrauktas 8 sav nėštumas, nes tebuvo tuščia gemalinė pūslytė, 2016 07 persileidimas beveik 7 sav. Ir nesulaukus mėnesinių kartą nepasisaugojau, bet deja, šį kartą tiesiog neįvyko įsistvirtinimas. Dabar tiesiog labai laukiu mėnesinių...ir turbūt lauksiu kitų metų..., bet ir amžius jau didėja, tuoj rizikoj atsidursiu...
pukuotukas parašė:
Užjaučiu...labai liūdna skaityti tokias istorijas. Jeigu, galima paklausti, dėl ko praradot kūdikį antrame trm? Infekcija, apsigimimai...vis tiek kažkokia priežasti…
Tai kad tas ir sunkiausia, kad nerado del ko ivyko tas velyvas persileidimas (man butent nubego vandenys, visiskai). Ir histologinio atsakymas ner ko prikibt, ir visi tyrimai (kuriu pasidariau begale) geri. Vienintelis ka dar galima itarti tai silpnas gimdos kaklelis, bet ji patikrint galima tik nuo 14 nestumo savaites.
As kazkaip pradejau samoklso teoriju ieskot aituo klausimu. Vat pirma pagimdziau berniuka, antras nesekmnigas. Trecias panasu turi baigtis sekmingai irgi sako bus berniukas. Taip pagalvojau gal as mergaites negaliubisnesiot. O jus tarkim berniuku. Nezinau sr mediciniskai tai kaip nors tiriama, bet net is istorijos yra atveju kai moterys galedavo gimdyt tik mergaites, o su berniukais nieko gero arba atvirksciai...
Spinduleliai parašė:
Mergaites, gal galit dar pasidalint potyriais, kiek laiko kraujavot po abrazijos? Zinau kad kiekvienai individualiai palei organizma, bet man taip keista, as vakar …
pora savaiciu, pirma puse daugiau, paskui terliojimai tokie
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai