phoenix parašė:
tai gali ateit ir patikrint i namus,jei suras vyriskus daigtus ir supras kad gyvena gali net pasodint
Tai faktas! As irgi apie tapati esu galvojus, bet yra zmoniu kurie taip rizikuoja...
phoenix parašė:
tai gali ateit ir patikrint i namus,jei suras vyriskus daigtus ir supras kad gyvena gali net pasodint
Tai faktas! As irgi apie tapati esu galvojus, bet yra zmoniu kurie taip rizikuoja...
Anulka parašė:
Bet vat ta verteja inga ir norejo imti is RimanteSam pinigus uz dokumentu pildima, o as nemanau, kad tai teiseta!!! Jai citizen bureau advanced bededa nemokamai
jei ja samdai kaip verteja kad ji visur eitu su tavim i dokus pildytu tai taip,toks jos darbas ji mokescius moka.bet jei ateini i socialini kur ji dirba ir jai moka alga valdzia ji pildo viska nemokamai
nu socialiniam ji nedirba pati dirva ant saves kaip verteja kaip suprantu
o draugo tevo rubai? blogai jei rastu?
o reik sakyt teisybe kad draugas ten pas jo tevus gyvenu ar meluot kad nekartu ir pas drauges tevus gyvenu
bijau kad gali ka ne to pagalvot jei pasakysiu kad kaleime.
as tai ingai pasiskambinu ir viska pasiaiskinu telefonu ir nesu mokejus
i birza dabar isvis tik pusmeciui stato ir moka pinigus,kad zmones eitu dirbt ir darbus siulo pastovei,3 kart atsisakysi ismes,o jei nemoki anglu kalbos ir parodysi kad darbo nesugebesi susirast tai isvis gali nemoket,nes viskas sugrieztinta dabar
phoenix parašė:
jei ja samdai kaip verteja kad ji visur eitu su tavim i dokus pildytu tai taip,toks jos darbas ji mokescius moka.bet jei ateini i socialini kur ji dirba ir jai moka…
Idomiai cia. O taip legalu? Kodel tada nepasakyti ateikit pas mane i darba uzpildisiu formas nemokamai? Juk jai jau kreipesi del pasalpu tikrai neisto, kad milionus turi
RimanteSam parašė:
nu socialiniam ji nedirba pati dirva ant saves kaip verteja kaip suprantu![]()
o draugo tevo rubai? blogai jei rastu?![]()
o reik sakyt teisybe kad draugas ten …
jei esi vienisa mama ir housingas apmoka nama turi yvent viena,jokie broliai seserys ar tevai negali gyvent kartu.dirba ji socialiniam ir papildomai verteja as nesu popierius jai uzpildyt socialini taip ir susipazinau o vertejos paslaugu mokamu man neprireike,visur duoda nemokamai
Anulka parašė:
Idomiai cia. O taip legalu? Kodel tada nepasakyti ateikit pas mane i darba uzpildisiu formas nemokamai? Juk jai jau kreipesi del pasalpu tikrai neisto, kad milionus…
kodel nelegalu jei ji turi firma atsidarius ant saves verteju
cosialinis randasi cookstowne pora dienu per sav ji dirba ir magherafelte pora dienu.tai jei nori kad i kita miesta varytu vertejaut ar dokus pildyt ima pinigus as ir veltui nevaziuociau
RimanteSam parašė:
taip db kur nest man uzpildyt visur popierius ? galvojau tai vertejei sumoket lai suraso grc viska.o ten kur uz dyka ir galiu nesti bet neaisku kiek ten laiko tvark…
uztruks viskas kelis men bet pinigus sumoket atgaline data,reikes tik kantrybes
phoenix parašė:
uztruks viskas kelis men bet pinigus sumoket atgaline data,reikes tik kantrybes![]()
sake cia man kad ne taip greit viskas tvarkoma
man svarbiausia viska susitvarkyti pristatyti o po to jau kaip ten jie apskaiciuos palauksiu
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai