Logija parašė:
Sveiki,
Oo kaip faina , ačiū kad pasidalinot
o čia tas informacijos centras skaitosi kulturnamio antram aukšte ar aš nesuprantu?
Logija parašė:
Sveiki,
Oo kaip faina , ačiū kad pasidalinot
o čia tas informacijos centras skaitosi kulturnamio antram aukšte ar aš nesuprantu?
neila444 parašė:
Oo kaip faina , ačiū kad pasidalinoto čia tas informacijos centras skaitosi kulturnamio antram aukšte ar aš nesuprantu?
![]()
As kiek maciau uzrasa informacijos centras jei gerai pamenu tai nuo senuku link maximos didziosios einant yra
inguliacosmo parašė:
As kiek maciau uzrasa informacijos centras jei gerai pamenu tai nuo senuku link maximos didziosios einant yra![]()
Tiksliai
nera vardo parašė:
sveikos skuodiskes nescios ir nenesciosgal kuri zino kada veronika kontenyte buna skuodo ligoninej,ar ten reikia registruotis ligoninej ir tik tada ji ateina
![]()
ji buna kikviena darbo diena nuo 8iki 9val ryto, nueini i registratura pasiimi savo koretele ir lauki eileje prie echoskopijos kabineto
neila444 parašė:
ji buna kikviena darbo diena nuo 8iki 9val ryto, nueini i registratura pasiimi savo koretele ir lauki eileje prie echoskopijos kabineto![]()
neila444 parašė:
ji buna kikviena darbo diena nuo 8iki 9val ryto, nueini i registratura pasiimi savo koretele ir lauki eileje prie echoskopijos kabineto![]()
Oi aciu,rytoj jau turbu leksiu,kaip tik turiu vizita ir pas ja poliklinikoje,bet sake kad aparatas geresnis ligoninej
nera vardo parašė:
Oi aciu,rytoj jau turbu leksiu,kaip tik turiu vizita ir pas ja poliklinikoje,bet sake kad aparatas geresnis ligoninej![]()
taip taip ligoninej geresnis, gal ir man taip reikes padaryti nes poliklinikoj mazu ka pamatys
nera vardo parašė:
Oi aciu,rytoj jau turbu leksiu,kaip tik turiu vizita ir pas ja poliklinikoje,bet sake kad aparatas geresnis ligoninej![]()
ar buvai ligonineje? ir ka kontenyte pamate?
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai