Vaasara parašė:
Klausimas- klizmas daro visoms?, prieš 5 m.niekas neklausė, po registracijos į kabinetuka šalia esantį ir patvarke, nėra labai malonu,bet gal ir gerai, gimdymas šva…
Nedarė
Josvainių g. 2, KaunasVaasara parašė:
Klausimas- klizmas daro visoms?, prieš 5 m.niekas neklausė, po registracijos į kabinetuka šalia esantį ir patvarke, nėra labai malonu,bet gal ir gerai, gimdymas šva…
Nedarė
Vaasara parašė:
pries du metus siule man
bet nereikejo
Vaasara parašė:
Pries beveik 3men. gimdziau, tai manes irgi neklause, bet ir nedare. Sesute pasitare su gyd. ir nusprende, kad nedarys. Buvo siek tiek bedos, tai keike patalogijos sk. daktares del tokio ju sprendimo, bet ka padarysi...
todel jau geriau padaryti, nebent tikrai katik is wc butumet isjusi
Vaasara parašė:
Superr parašė:
Geriau kai nestato klizmos lengviau stumti![]()
Jop sita girdejau, todel ir sako jau kai noresi "kaku" kviesk, reiskia gimdysim
nedare nei man niekas ir apie jokias bedas nieko nesake o ir as nieko nejauciau ar ten buvo kokia bedele ar ne, ne tas galvoj isties
Tai vat, pirmai skaiciau del rekimu ir kraujosruvu, tai jos ant veido atsiranda nuo netaisyklingo stumimo, o siaip kiekviena pasirenka kaip jai geriau, as pvz nematau tikslo rekti, nuo to,bent man,nelengviau
del klizmu, tai man pataloginiame klause ar daryt, sakau nzn, pusryciau nevalgiau, bet wc buvau, tai ir nedare. nedidele bedele buvo, bet nieks nei zodzio nesake, tik juokesi, nes kokius 10k atsiprasiau:))) o ir siaip mano pussesere akusere, tai sake pasidarius klizma taves neapsaugo 100proc ir nereiskia, kad nieko nebus..
Nifnafnuf parašė:
Sveikos,kurios lankėtės nestukiu paskaitas čia gal papasakotumet kada jos vyksta, viena kart ar kelis? Ar patiko? Ar pasakoja apie žindymą?
Buna ketvirtadieniais 12 val. Yra kelios temos ir jos eina is eiles. Kiekviena menesi buna tvarkarastis. Liepos toks, paskui eiliskumas manau isliks ir rugpjuti, nes laikas visada tas pats.

justulev parašė:
Buna ketvirtadieniais 12 val. Yra kelios temos ir jos eina is eiles. Kiekviena menesi buna tvarkarastis. Liepos toks, paskui eiliskumas manau isliks ir rugpjuti, ne…
Ačiū labai už atsakymą
Ingka parašė:
Man nedare...
nei pries 5m nei pries 2m nedare
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai