E-mailė parašė:
kol laukiau, apsisprendžiau klinikose gimdyt.
O as zinokit atvirksciai galvojau gimdysiu klinikuose
beet kadangi mano gine dirba 2 tai nusprandziau cia
Josvainių g. 2, KaunasE-mailė parašė:
kol laukiau, apsisprendžiau klinikose gimdyt.
O as zinokit atvirksciai galvojau gimdysiu klinikuose
beet kadangi mano gine dirba 2 tai nusprandziau cia
Giedre.K parašė:
O as zinokit atvirksciai galvojau gimdysiu klinikuosebeet kadangi mano gine dirba 2 tai nusprandziau cia
![]()
Aš kai nei ten, nei ten nepažystu, nei vienų, tai man jokio skirtumo
E-mailė parašė:
Aš kai nei ten, nei ten nepažystu, nei vienų, tai man jokio skirtumo![]()
Tai zinoma
visur juk suteiks medicinine pagalba
Rozete parašė:
O gal kas nors pastaruoju metu buvot II ligonines kursuose? Nėra jokios info jų puslapyje:/ kada vyksta, kaip registruotis
Pasiskambinkit jiems
ir viska pasakys
Vakar buvau nuvažiavusi apsižiūrėti kur priimamasis ir t.t. Tai pasitiko viena akušerė, mielu noru aprodė naujas išremontuotas patalpas, viskas labai super, kai kurios gimdymo palatos su dušais, kitos su didelėm voniom, magnetofonas muzikai, smilkalai atsipalaidavimui, atmosfera labai puiki. O privačių palatų kaina 14 e., tai nustebau, nes pries tai mergina rašė, kad 35 e.👍👍👍
elma12314 parašė:
Vakar buvau nuvažiavusi apsižiūrėti kur priimamasis ir t.t. Tai pasitiko viena akušerė, mielu noru aprodė naujas išremontuotas patalpas, viskas labai super, kai kur…
Gimdziau dar senose patalpose. Siulyciau atnaujint personala. Sovietinio kirpimo dar ten yra yra. Pasisakyt labai daug sau leidzia.
Aisku as gimdziau senose gimdyklose. Magnetofonas buvo, bet niekas jo neijunge. Dusas taip pat, bet niekas ten manes neleido. Pasodino i tokia kede su skyle kur hemarojus islindo kumscio dydzio nuo jos. Buvo ir kamuolys, bet ir ant jo neleido tik va ta siaubo kede visa laika.
Mokama palata taip 14e. Bet ji buvo 1 tokia esanti isvis, tai ja gauti issukis.
renc parašė:
Gimdziau dar senose patalpose. Siulyciau atnaujint personala. Sovietinio kirpimo dar ten yra yra. Pasisakyt labai daug sau leidzia.
Na dar tik ruošiuosi ten gimdyti, tai po visko parašysiu kaip ten yra ar tik pasididžiavimui kiek mes visko turim ar ir naudotis leis. Bet ekskursija paliko nebloga kol kas įspūdį. Viena pasitikusi seselė pasirodė labai arogantiška, bet ta kuri viską aprodė labai pasirodė maloni.☺ O palatų nemažai yra įrengtu apie 10.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai