Peteliškė parašė:
Mano gydytoja, prie kurios gimdžiau (skyriaus vedėja, pavardės nepamenu jau), tai irgi engailėjo "saldžių" frazių man"PRINCESĖ BE NUSKAUSMINAMŲJŲ GIMDĖ, O K…
J.Zebrauskiene? Ta pati? Ir as prie jos gimdziau.
Josvainių g. 2, KaunasPeteliškė parašė:
Mano gydytoja, prie kurios gimdžiau (skyriaus vedėja, pavardės nepamenu jau), tai irgi engailėjo "saldžių" frazių man"PRINCESĖ BE NUSKAUSMINAMŲJŲ GIMDĖ, O K…
reke77 parašė:
As pas Zebrauskiene lankaus ir Garliavoje kaip pas priziurincia ginekologe ir ligonineje ji echo atlieka, jokiu nususkundimu neturiu. Visa nestuma prasiau biliutenio, be jokiu kisiuku, israse, per echo ir vyrui parode kaip kur kas ir pajuokauja. Gimdyt irgi noreciau pas ja
Nu va "pavaret" mergaites... Tai kaip man daba reikes i ligonine vaziuot, tokiu minciu prisiskaicius
As taip noriu, kad viskas gerai praeitu ir netureciau jokiu blogu atsiliepimu...
Kai buvau paskaiteles ten, tai apie gimdyma pasakojo gydytoja, gaila jos pavardes neisidemejau, bet irgi atrode tokia maloni...
jei nori,kad liktu tik geri prisiminimai, rekomenduoju vaziuoti i Krikscioniskus gimdymo namus!
mano ispudziai 3dienu sviezumo. rinkausi tarp sios ligonines ir KKGN,nuvaziavus apsiziureti,sprukom su vyru greiciau is sios istaigos ir nuvaziavom i KKGN. ten kazkaip iskart pasijutom kaip namie,ir tai leme apsisprendima. Ir tikrai nepasigailejom! Net gaila,kad daugiau neplanuoju gimdyt,nes grizt ten noretusi,tokie nerealus silti prisiminimai liko...
Vasarine parašė:
Nu va "pavaret" mergaites... Tai kaip man daba reikes i ligonine vaziuot, tokiu minciu prisiskaicius![]()
Nereikia kreip demesio vienom as pastebiu gerai buvo kitom blogai.man asmeniskai tai nesinoretu cia daugiau gimdyti istikruju.
Sveikos matau apie kauno klinika snekate gai apie ta klinika tik geru visada sneku
as esu is pnvz ir nakti mane su greitajia gimdyti atveze i klinika nes ten ir turejiau gimdyti tai super kolektyvas lb patenkinta likau planuojiam su vyru antra leliuka tai tikt ten vel gimdyti noreciau
Loreciukas parašė:
Sveikos matau apie kauno klinika snekate gai apie ta klinika tik geru visada snekuas esu is pnvz ir nakti mane su greitajia gimdyti atveze i klinika nes ten …
Tai matyt antgeros daktaru brigados papuolei
Anemun parašė:
Tai matyt antgeros daktaru brigados papuolei![]()
Ir aisku vyras " patepe" Gyditojia ir akusere bet tik po visko pries pat perkeliant i palata ir buvom su vyru susitare sake pazesim kaip elgsis tada pagalvosim duoti ar ne bet patikekit viska jios ten taip grazei ir malonei sutvarke kad net atsiprasant mano klyna nuplove nusluoste i kelnaites iklijiavo iklota po gimdymo irnet triusikus uzmove
tai as buvau apsalusi ir su vyru be kalbos atsidekojiom
Loreciukas parašė:
Sveikos matau apie kauno klinika snekate gai apie ta klinika tik geru visada snekuas esu is pnvz ir nakti mane su greitajia gimdyti atveze i klinika nes ten …
Cia mes apie 2-ą lig.buvusia kalbam,lyg
O jus KMUK gimdet? Nes iš Pnvž neteko girdet,kad i antrą veztu
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai