kytuke7 parašė:
Sveikutės
Na štai ir mes.Buvau dingusi,nes su beprotišku galvos skausmu buvau nuvykusi į ligoninę,pamatavo kraujo spaudimą,padarė tyrimus.viskas ok.Tik pradėjo kraujas tirštėti,bet sakė tai normalu.Reikia daugiau skysčių gerti.Suleido analginą ir po 20min.viskas buvo ok.Vakar su vyru jau baigėme po remonto tvarkyti kambarius.Dabar galiu laukti savo stebūklėlio ramiai,švariuose namučiuose.Na šendien planuojame sudėti ir mažylio lovytę.Be proto laukiam savo Stebūklėlio.Šianakt kas valandą kėliausi,nes šonus skauda juodai :(Tai ant vieno šono,tai ant kito ir jausmas tooooks,kad nutirpo visi "lašekai"sustojęs kraujas,tad jau gal gali ir greičiau mažiukas pasirodyti.)
Smagu, kad Jums viskas ok, galvojau, kad gal jau susitikot su mažiuku
Man irgi buvo ,beveik dvigubai berods, padidejęs trombocitų kiekis, pasirodo, kad nuo burokėlių gali taip būt, o tyrimai vis blogesni, o man tada jų taip norėjosi, kad aš į dieną du-tris kartus valgiau, tai salotas, tai šaltibarščius ir prisidirbau, kol bendradarbės pasakė, kad jie tirština kraują, bet paskui per savaitę atsistatė, o jau siuntimą į klinikas turėjau rankose
Aš bijojau lovytę dėt iki paskutinės akimirkos, nors nupirkom likus mėnesiui, tai sudėjo vyrai, kai pagimdžiau, aš tik patalynę buvau paruošus paklojimui.. O kojos tinsta?
Man tirpdavo rankos, nors šiaip tai galėjau miegot ir ant šonų ir ant nugaros, ir keldavausi tik kartą ar porą į tūliką, nes mano gigantas spausdavo pūslę.
O pabaigoj tas jausmas kartais būdavo toks, kad pati sau kančia, tad eidama paskutinį kartą į polikliniką sakiau lialiui, kad brolių ir sesių nebus, bet dar gimdykloj pakeičiau nuomonę
O beje, echo kai darė sakė kokio preliminariai dydžio bus? Nes man tai sakė, kad didelis, bet 57 cm pagimdyt nesitikėjau
juolab naujagimių rūbeliai iki 56,