pipire parašė:
klausimelis pagimdziusioms ir patyrusioms
laikas kaip ir eina tai reiketu pradeti susipirkineti po truputi...ka tikrai reikia pasiimti vaziuojant gimdyti i Alytu, nes gal visur kitur savos taisykles? kokiu daikteliu sau ir mazyliui reikia? nes atrodo per daug gimdyves krepselyje isvardinta....
Labas,
sąrašai būna kartais įspūdingi, pasikliauk savo nuojauta... Vaikeliui reikia šliaužtų, bodžiukų,patogiausai, bent jau man, kur knopkytėm segasi šonuose, nuke ir turguj, naujausiam paviljone tikrai yra lietuviškų tokių, siaustinukų buvau pasiėmus, bet nenaudojau, nes nebuvo taip šalta, kad reikėtų, dar turėjau švarkelių, pirštinyčių, vilnonių kojinaičių, sauskelnių, drėgnų servietėlių, vystyklų, mažiuko rankšluostį, kepurėlių, nors reikėjo tik pirmą dieną ir vėdinant palatą. O sau, naktinius patogius maitinimui, chalatą, dienai aš turėjau paprastus rūbus, įklotus po gimdymo, kelnaites specialias, vaistinėj, pasakius, tai jos įdeda, mums liepė nusipirkti 5-6 vnt įklotų, jei kraujuosi irgiau, tai vyras paskui atveš, didesnių įklotų, kuriuos naudoji, medvilninių kelnaičių, liemenėles maitinimui, įklotų į liemenėlę, nes man pravertė ir dar naudoju, nes dažnai maitinant iš vienos krūties iš kitos pats pienas bėga, asmens higienos priemonių, Tantum Rosa miltelių, vaikiško muilo apsiprausimui, arba intymios higienos skysčio ir kitų dalykėlių, kuriuos visada naudoji, rankšluosčius turėjau kelis, nes po kiekvieno šlapinimosi ar tuštinimosi rekomenduoja apsiprausti, tai tiek