2012.04.25 23:41 (prieš 14 m.)
jolkadk parašė:
Laba laba laba merginos
štai ir aš
seip tai nejuokinga... jau turbut reiketu is naujo registruotis, nes kazin ar kuri mamyte dar mane prisimena kaip senei cia buvau
dar net nebuvo laiko ne paskaitinet... o reikia apie 2000 zinuciu perskaityt
Prisipazinsiu, kad vis pagalvoju apie jus, bet neprisiruosiu prisest parasyt... Visko buvo, daug ivykiu... ir dziugiu akimirku, ir streso namie, buvau truputi atitrukus... Isijungdavau FC, ir vel prie vaiku ir namu suktis reikedavo... Db tikiuosi bus daugiau laiko ir neisbrauket gal dar manes is savo saraso
As antra diena su Simu kariauju... tiksliau tai jis kariauja su naktipuodziu
bandau pripratint, bet matau, kad daug kantrybes reikes... gal jau per velai pradejau?
Kaip jusu kleckai? Ar jau susidraugavo su puodukais?
labukas
aisku visos prisimenam Simuka
nepanikuok,kiek kas gali,tiek priseda,kas paraso,kas neparaso...vis tiek laukiamos visada pasireiksti
nemanau,kad su puoduku per velai pradejai....geriau veliau,nei niekada
tik pora dienu dar mokotes,aisku,palauk...nenorek,kad nuo pirmos dienos mautusi kelnes ir atliktu visus reikalus
na ,mano panele,su puoduku draugauja...kartais uzeina,kad nenori sedet...sirgo vienu metu,ir tie dantys,tai tenka sikna paplaut,bet seip visai nieko. demesi ties puodu sukoncentruot mum padeda demesi nuo jo nutraukt - t.y. kokios knygutes,zaisliukai....as jai iskart,ka paduodu,kad ji zaistu ir sedetu .... tai ir atlieka per ta laika reikala....na ji jau nuo pirmu bandymu pas man zino,ko ant jo pasodinama....bandau ja kartais be pampersiuko palaikyt,tik su triusikeliais....na ir ka,ogi nieko labai zadancio....ji prisisisioja,bet jai nemaiso slapia sikna gastroliuoti..