Irma28 parašė:
Na va mamytes,nuvaziavau pasitikrinti ir pagulde mane i ligonine iki gimdymo sake.
laikykis viskas bus gerai
Irma28 parašė:
Na va mamytes,nuvaziavau pasitikrinti ir pagulde mane i ligonine iki gimdymo sake.
laikykis viskas bus gerai
Ausriux parašė:
oho...nieko sau...![]()
Jooo, ir kai pasižiūrėjau gyvai ta BIG STAR, tai net išsižiojau..
Vyrui sakiau,mane ten įpakuotum tikrai..
Ohara parašė:
Jooo, ir kai pasižiūrėjau gyvai ta BIG STAR, tai net išsižiojau..Vyrui sakiau,mane ten įpakuotum tikrai..
![]()
tai iki kokio laiko ten tas lopsys?
Ausriux parašė:
tai iki kokio laiko ten tas lopsys?
na nznau, kiek lopšio vaikui reikia..
pvz mano vežimo lblb gera sėdimoji dalis, tai va draugai vaikus kas turi tokį vežimą jau nuo 5 mėnesių deda...
O vieni draugai turi kaip jūsų vežimuką, tai sakė irgi į nieką nekeistu jiem llblb, pats pačiausias..
Ohara parašė:
na nznau, kiek lopšio vaikui reikia..pvz mano vežimo lblb gera sėdimoji dalis, tai va draugai vaikus kas turi tokį vežimą jau nuo 5 mėnesių deda...
O vieni draugai turi kaip jūsų vežimuką, tai sakė irgi į nieką nekeistu jiem llblb, pats pačiausias..
![]()
nu siaip mano pirmoji mergina ir kazkur iki 5 men lyg lopsi buvo (jei neklystu).o paskui jau sedimoj dali. o del vezimuko tai va is pradziu ir labai jau patenkinta buvau nes buvau uzsigeidusi jo ir viskas.o kai savo pasiekiau jau galvoju gal toki ar anoki noreciau...
Ausriux parašė:
nu siaip mano pirmoji mergina ir kazkur iki 5 men lyg lopsi buvo (jei neklystu).o paskui jau sedimoj dali. o del vezimuko tai va is pradziu ir labai jau patenkinta buvau nes buvau uzsigeidusi jo ir viskas.o kai savo pasiekiau jau galvoju gal toki ar anoki noreciau...![]()
Gerai,kad man taip nėr,nors ir aš iš tokių,kad kai gaunu td galvoju...
Dėl vežimo tai visai rami... Bet va supynes kurias nupirkom..
na pas draugus panašios tai lblb mažei patinka, o man maniškės nebegražios lyg ir..
Nu bet bus gerai,ką jau čia..
Ohara parašė:
Gerai,kad man taip nėr,nors ir aš iš tokių,kad kai gaunu td galvoju...Dėl vežimo tai visai rami... Bet va supynes kurias nupirkom..
na pas draugus panašios tai lblb mažei patinka, o man maniškės nebegražios lyg ir..
Nu bet bus gerai,ką jau čia..
![]()
![]()
imesk supyniu foto, apziuresim;)
Muciacyte parašė:
Praciokinsim viska....
Muciacyte parašė:
Man kas tik patinka,kad nusiema jei nenori supt ir gaunasi vibro kėdutė...
bet spalvos nebepatinka...

3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai