2012.01.16 11:22 (prieš 14 m.)
Sveikos mamytes,
Va mes penkt.gavom ta "pikta"skiepa na ir zinot, reiktu nusispjaut tris kartus, viskas gerai ir toks sutapimas ar ne mazius pradejo geriau ir ilgiau miegot
Miega kaip uzmust kai nepucia pilvuko. Nakti budavo du maitinimai dabar va jau trys naktys is eiles tik viena karta keliuosi maitinti iki 5-6,5val. isbuna nevalges- ot stebuklai! Pirma nakti kai pamaciau kiek valandu kaip sokau is lovos kaip nudeginta ziuret ar maziukui viskas gerai- isbuvo nevalges6,5val. mums cia labai daug! Tikiuos viskas gerai jam, nes valgo normaliai kai atsikelia ir linksmas buna pavalges.
Ausyle- ir man butu idomu paskaityti tavo seimos istorija imesk nuoroda ar ka kur tai galima padaryt nors gal jau rasei- turbut praleidau
Violetukas- kai man reikejo pirma karta primaitint misineliu vaikuti ir as verkiau nors tai buvo tik primaitinimas lengvas.....gera mama esi, nezinau kaip as buciau istverusi, bet bent jau tikrai nesijausk kalta, kad kazkas ne taip klostosi kaip noretusi ne visada nuo musu viskas priklauso, o be to gi buna mamu kurios specialiai nemaitina va jos ir turetu jaustis kaltos
Justa- as vakar buvau su mazium lauke buvo 2-3salcio, bet niekuo netepiau, jei salciau butu turbut tepciau tik va netureciau kuo tept ir nezinau kas geriau tiktu