2011.10.20 11:35 (prieš 14 m.)
Ausriux parašė:
Sweikos mamukai.labai grazios lovytes ir pilvukai.kol perskaiciau ir pamirsau kam i ka atsakyt norejau.
mes miegojom gan normaliai.
tei va as cia vis skaiciau skaiciau ir man niekaip nedaejo kaip mamytes gali nejausti kad bega sysiukas ar vendenukai.
pagalvojau juk visai is kitos skylutes teka.o va siand labai idomiai pasijauciau.nuejau ryte i toleta(ant rimto,nes darau kaip laikrodukas
) ir taip jauciu kad tokia srovele isbego ir kad ne is ten kaip sysiukas.vat tada ir pagalvojau kad tikrai gal gali nejausti ar sysius ar vandenys...
bet uz kokiu 5-10 sekundziu jau pradejau daryti TIKRAJI sysiuka nes tada jau pajauciau ir skiriu is kur darau.tai taip ir likau nesupratus pati saves.
ir toks idomus jausmas ten viduj gimdos pacioj apacioj lyg kazkas su kazkuo badytu astriu...
Labas rytas mamytes,
as si foruma daugiau skaitau, negu rasau, bet si kart neistversiu nepasidalinus.
As sia nakti turejau apie 3 val paruosiamuju saremiu , tai irgi nesuprasdavau tarpaisc ir kur to skyscio trusikeliuose , nes kai pirma karta gimdziau ,tai visi vandenys nubego ir nieko nereikejo galvoti .BET PER PIRMA GIMDYMA NIEKO NEZINOJAU APIE PARUOSIAMUOSIUS SAREMIUS , NIEKO VISAI NEJAUCIAU, 38 SAVAICIU NUBEGO VANDENYS , GIMDA ATSIDARINEJO SUNKIAI , TEKO SKATINTI TAI TAIP IR PAGIMDZIAU.
i DABAR VISKAS KITAIP...
NA O MANO KAIMYNE TAI DU SUNUS PAGHIMDE-IR NEI KARTO NEPASTEBEJO KAIP NUBEGA VANDENYS . nORS KAI NUVAZIUODAVO GIOMDYTI-IRGI SAKYDAVO, KAD VANDENYS JAU NUBEGE.
pQVOJINGA SU TUO LETY BEGIMU, BENT JAU MAN TAIP ATRODO.
rEIKTU TU IKLOTU NUSIPIRKTI, BENT JAU TAM KARTUI NUSIRAMINTI