Karna parašė:
Buna ir man tokiu dienu, kuomet jau pavargusi atsibundu arba nuvargstu staiga - cia ir dabar![]()
O as vis saremiauju kiaura diena, bet su tarpais. Ganetinai skausmingai, tai kai istiesu gimdysiu, kol susivoksiu, kad cia ne zuikio dainos...![]()
Vyra ryt isleidziu su draugais iskirtinai vyriskoje kompanijoje pasiganyti, ka reikes veikt neisivaizduoju. Supratau, jog perdaznai buname drauge ir nebeleidziame laiko atskirai. Visi draugai bendri ir t.t.
O del tu saremiu pastebiu, jog vaikui emus galvyte judinti jie prasideda. Gana skausmingi, isties rodosi kas yla ikises badytu kakleli.
Kokio pobudzio paruosiamieji kankina kitas?
Ir jau prasidejo aplinkiniu skambinejimas su klausimais - dar nepagimdei? Kazkodel susierzinu![]()
Man vakar kai buvo, tai pastebejau irgi, kad vaikui krutinant galvyte, uzeidavo skausmas. Beje, as namie
Naktis koshmaras buvo, beveik nemiegojau, visus kaulus lauze, dabar kaip su isspardyta sikna jauciuos... Va, pajauciau ir as, kas tie paruosiamieji
Dainora, smagu, kad pagaliau namo! Kaip sakoma - namie ir sienos padeda
Gintaryte, man tai nerima kelia tik tai, kad man valanda kelio iki GN...
Grays, ale Tu tikrai kaip boma, kai pamaciau ta 1 d. Tavo skaitliuke, tai net issiziojau