vaitkuviene parašė:
mums irgi tik antras,greise,atsiliekam menesiu beveik
kaip jus skaiciuojat?
pas mus pirmas buvo nuo tuberkuliozes..
antri i kojytes
treti ir ten pat bet tik dar uz 4sav bus..
vaitkuviene parašė:
mums irgi tik antras,greise,atsiliekam menesiu beveik
kaip jus skaiciuojat?
antri i kojytes
Ritata parašė:
kaip jus skaiciuojat?
antri i kojytes
pas mane pimas 8 sav y kojytes turejo but bet veliau gavom,nes sirgo sesute,nuo tuberkuliozes neturejom tokio isvis,dabar bus tas 12 sav lygtai
Dovidaite, netirstink spalvu. Daznai ipykus situacija kitaip atrodo. O kokie santykiai buve iki vaiko gimimo. Kaip vyras su vaiku elgiasi, ar lepino tave nescia? Vaikui gimus dauguma seimu patiria krize. Paprastai didzioji dauguma skirybu vyksta metai po vaiku gimimo. Nuosirdziai tave suprantu, labai skaudu girdeti tokius zodzius. Bet gal jis tik "loja" Ir yrq linkes ipykes prisneketi bjaurybiu ar siaip karsto budo. Neskubink ivykiu. Isiskirti visada spesi.
Muciacyte, Jonukas labai paauges:)! Tu neisizeisk, bet mano nuomone negalima manipuliuoti vaiku ir drausti matytis tevui su vaiku. Manau negalima spresti uz kita zmogu. Ypac jei tevas nori lankyti vaika. Na tokia mano nuomone siuo klausimu:). Lengva mums cia sneketi nesant analogiskoje situacijoje.
Greise, as irgi kiaura galva. Viska pamirstu
Ta mamyte, kurios vaikutis nuteliuko neima, isties pqbqndykite avento.
Sestadieni su vyru busime liudininkais vestuvese. Tad ejome abu kirptis. Brac kaip abu sudirbo. Na vyro plaukai greit ataugs. O mano plaukus nureze. Jau netoli juosmens buvo. Dabar vel vargsiu kol ataugs. Nuotaika sugadinta. Treciadieni dazysiu plaukus po metu pertraukos. Valio
Ritata parašė:
GREISE tai visgi nustojai matinti dukrytekas apie skiepukus,tai mes ir tik 22d.turejom skiepukus,nors jau turejo buti treti..atsiliekam nuo grafiko ir mes..
ADELE sveik greiciau..stiprybes tau!!!
Jop, Ritata, nutraukiau maitinima. Gaila, zinoma... Bet dabar dukryte tikrai geriau jauciasi... deja, esu per silpna laikytis dietos, kad mazyles nealergizuotu... Del skiepu, tai to nuo tuberkuliozes as net neskaiciuoju, nes ji mes gavom tik gimus. Pirmas rimtas skiepas buvo i abi kojytes, dabar rytoj laukia antras...
Karna parašė:
Fatiga, smagu turbut naujoje aplinkoje vyro apsuptyje:)?
Vyras kaip isprotejes, visa nakti nepaleido is glebio abieju
Pasidziaugiau, kad mazoji gerai kelione istvere - ir... per diena miegojo bendrai gal 45 min, irzli, zyzia, paleidus kakarine rekalioja, tikrai ne salta, ne karsta, sausa, nieko neskauda, matosi, kad is irzlumo. uzmigdyt neina. vienintele mintis, kad nedavalgius, bet nesinori kist misinuko vien del savo itarimu... Nors maza ka, per tas visas keliones pienelio gal sumazejo
Bet jau baigiu nuo proto nusokt, paguli ramiai 5 min ir balsa rodo, man po dienos nei sneket, nei dainuot, nei nesiot nebesinori
juolab, kad pati dar pavargus, miegas ne tas po keliones, o ir kelios naktys pries kelione zveriskos buvo
Karna parašė:
Dovidaite, netirstink spalvu. Daznai ipykus situacija kitaip atrodo. O kokie santykiai buve iki vaiko gimimo. Kaip vyras su vaiku elgiasi, ar lepino tave nescia? Vaikui gimus dauguma seimu patiria krize. Paprastai didzioji dauguma skirybu vyksta metai po vaiku gimimo. Nuosirdziai tave suprantu, labai skaudu girdeti tokius zodzius. Bet gal jis tik "loja" Ir yrq linkes ipykes prisneketi bjaurybiu ar siaip karsto budo. Neskubink ivykiu. Isiskirti visada spesi.
Muciacyte, Jonukas labai paauges:)! Tu neisizeisk, bet mano nuomone negalima manipuliuoti vaiku ir drausti matytis tevui su vaiku. Manau negalima spresti uz kita zmogu. Ypac jei tevas nori lankyti vaika. Na tokia mano nuomone siuo klausimu:). Lengva mums cia sneketi nesant analogiskoje situacijoje.
Greise, as irgi kiaura galva. Viska pamirstu![]()
Nelepino jis manes nescios...
Ta mamyte, kurios vaikutis nuteliuko neima, isties pqbqndykite avento.
Sestadieni su vyru busime liudininkais vestuvese. Tad ejome abu kirptis. Brac kaip abu sudirbo. Na vyro plaukai greit ataugs. O mano plaukus nureze. Jau netoli juosmens buvo. Dabar vel vargsiu kol ataugs. Nuotaika sugadinta. Treciadieni dazysiu plaukus po metu pertraukos. Valio![]()
labukas mamytes,as tik db perskaiciau ir rasau nes ryt jau tikrai pamirsiu
leliuku foto tikrai lb grazios
MUCIACYTE---Jonukas tikras dickis,o jau akytes didumo
FATIGA---sveika atvykus i UK
Jei kils klausimu bet kada gali klausti
I.DOVYDAITE---pilnai tave supratu del santykiu su vyru,nes pas mane irgi ne pergeriausias laikas...jauciuosi ziauuuuriai vienisa
o kad santykiu krize istinka po vaikucio gimimo tas tiesa,nes as ta patiriu jau antra karta
o mes ryt taip pat einam darytis skiepuko i abi kojytes..o dar vyresnelis lb serga,net i darzeli nebegali eiti..
o pati snd taip fainai pasisedejau su teta ir bendradarbe,isgerem colos ir brendzio kokteiliuko,tai taip atsipalaidavau,jauciuosi nuostabiai,nuotaika superine
Greise parašė:
Nu zinok tik 4 diena kaip nenusitraukineju. Krutine tai tempe, dar iki siol jauciasi, kad yra pienuko. bet jau gyvent galima. Ir nezinau ar sutapimas ar ne, bet Adelytei berimai liovesi kai nustojau maitinti. O nukasytas ir sausa vietas labiausiai isgyde Bepanteno cream.
Po skiepu mes einam i lauka. O ir neturim kito pasirinkimo, nes reikia sunu i mokykla vesti. Bet po pirmo skiepo jai tik vienai dienai buvo pakilus temperatura, jokiu kitu blogumu nebuvo... Mums dabar bus tik antras skiepas, nes labai issiderino tas grafikas, nes musu poliklinikoj kazkokios problemos su sesute, o kitos nera, tad nebuvo laisvu vietu anksciau. Tad 12 savaiciu skiepa mes gausim dabar, kai maniskei 15 sav.
Mes ir kovo 13 gausim skiepa kuris priklauso 12 savaiciu
atira-1 parašė:
pas mus tokia labai plona pagalvyte yra, gal kokio 1 cm aukscio, bet ji daugiau del svaros, kad butu lengviau isplaut kai atpila vaikutis
pas mus irgi tokia plonyte pagalvyte ir taip pat tam, kad svariau butu del atpylinejimu
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai