Ausriux parašė:
Sweikites.pagaliau per dvi dienas po kelias min prisesdama perskaiciau jusu pasnekesius.aisku ne viska pamenu,bet...mazas ziauriai negeres pasidare per diena miega vis pasnuduriuodamas.nesuprantu kas darosi,vis pabunda ir cypauna.lyg ir nori miego,akutes primer tos bet cypia.o jei pabunda tai vieno ir nepaliksi.
Nu zinok adele ir Mano mazas paskutiniu metu Kai neramus taip daro kaip tu Sakai,kad isitempia visas.tiek rekia iki raudonumo ir isitempia lyg styga,bet jis daugiau taip daro Kai guldau pvz miegot arba Kai ir minejau Kai vis prabudineja miego metu.tai CIA gal mum ir tas pats?
Tai va dar labai istrigo Dovydaites pasakojimas apie seimos krize.lengva kazka mum sakyti ar patarti,bet ji vistiek padaris kaip jai geriau.tokiu atveju as galiu tik papasakoti savo istorija,kodel issikyriau su pirmu vyru.tai va,pragyvenau santuokoj 6 metus.visi mus laike idealia
seima( nes ex vyras buvo labai meilus,net per daug ir mane tas erzino, nes nesu ta kuria reikia
popinti).nieko nesakau,barniu labai daug nebuvo,todel gal ir atrode kad idealu.vinansiskai
turejau VISKA ko tik uzsigeidziau.buvau soliariumine ir t.t.visos koreteles buvo pas mane kiekviena savaite pirkau firminius rubus,parfumerija(kurios net nenaudoju) ir t.t.bey esme buvo
tame kad as jo nemylejau!!!ir niekada jam to nesakiau kad myliu.jis vis sakydavo tu manes
nemyli,o as tik nutyledavau arba número da au tema.laikas ejo,o jis brangus...pagalvojau kam
man to reikia?kodel as turiu aukoti gyvenima su nemylimu zmogum?su kuriuo man lovoj reikia
guleti tik is reikalo ir sukandus dan tis?ar as invalid kad negaliu uzsidirbti ant to soliariumo ir
visa kita bet gyvent laimingai?susirast mylima zmogu ir t.t?bet problema buvo kaip sureaguos
gimines ir t.t.juk atrode viskas grazu,tai kaip CIA tos skyrybos?bet atejo laikas ir tai ivyko.visiem
buvo sikas.sake kas kas bet ne jus.jis verke,prase to nedaryti,bet...jau buvau
apsisprendusi.tikrai mane ir dukryte mylejo,niekada neuzgauliojo,bet problema buvo kad as
nemylejau.tai va labai jau CIA isipleciau,bet esme norejau pasakyti tai,jog jei bent is vieno
puses meiles nera,neverta kazko lipdyti ir gyventi su tuo zmogum tik del vaiku,nes kaip kazkuri mamyte ir sake vaikai tikrai nepadekos kad del ju kankinaisi.db susiradau