Kristinav parašė:
Sveikinimai![]()
![]()
turim kompanijos
![]()
aciu uz sveikinimus
teveliams tokie dalykai suteikia tiek daug dziaugsmo
Kristinav parašė:
Sveikinimai![]()
![]()
turim kompanijos
![]()
aciu uz sveikinimus
teveliams tokie dalykai suteikia tiek daug dziaugsmo
Kristinav parašė:
Vilnietės,tai kaip dėl to susitikimo???![]()
Visų vaikiukai labai gražūs
![]()
![]()
![]()
Visu laukiu pirmadieni, 13 val
adresa atsiusiu visom i az, kas man parase, kad dalyvaus ;)
Balius sunestinis
atira-1 parašė:
persimonai kokios firmos jusu auto kedute? Musiske tokia siaura, kad maziuke nenori sedeti ir muistosi, o su kombinzonu is vis tokia suspausta buna. Neisivaizduoju kaip ja galima naudoti iki 10 kg...
Mano Tako Ballila ir taip pat nuo 0 iki 10 kg. Bet su kombinezonu jis i ja vos telpa
Ir siaip ji man tokia ne itin gera, be jokiu patogumu, kaip as sakau. Ir nest nepatogu kazkaip... Ir siaip neisivaizduoju, kaip trn vaika iki 10 kg sukist
Va namie ji, kaip kede, toks sostas, labai gerai
linutesl parašė:
Fatiga, noriu tavo konsultacijos.Po truputį artėja laikas, kai reiks primaitint mažiukus kietu maistu. Gal gali ką nors parekomenduot maistelio sutrynimui
Nes aš kitiems trindavau per sietelį, bet jau dabar noriu daugiau civilizacijos
![]()
Linutesl, tuoj susikaupiu ir aprasysiu kas kur kame
Snopsike, jau Militos zanfukai grazumo
Del uzspringimo - manoji kartais irgi per skubejima trukteli su oru pienuko, o vakar ziuriu truktelejo, akis isverte ir nekvepuoja, klykia nesavu balsu. Tai pradejau ir purtyt, ir zemyn galva sukraciau, aciu Dievui pradejo kvepuot
Paskui, kai ji nustojo kukciot, stoviu ir jauciu, kaip paciai asaros rieda ir rankos bei kojos nutirpusios pradeda drebet. Issigandus buvau juodai.
linutesl parašė:
Ne visosMes dar nieko neragavom be mamos pienuko.
Ir kol kas dar neduosiu.
![]()
As irgi tik pienuku maitinu.
Sveikinimai tiem, kas sulauke dantuku
Noriu pasiguosti ar pabambeti, net nezinau kaip pavadinti. Mane zudo komentarai ir kitu merginu nuomone, kad as namie SEDEDAMA vaika auginu. Ana vakara pas kaimynus leisdami vakara leptelejau, kad mano mazyle isigudrino 7 keltis. Tai atsakyma is merginos (ji vaiku neturi) - "neka vis tiek veiki"... Rankos nusviro ir pasimeciau net - bandyt jai aiskint, ar nuleist negirdomis. Pasirinkau pastaraji varianta ir mintyse palinkejau, kad vaika jai lengva butu augint
Dar vyras vakar i ta tema kazka leptelejo, tai atsisukus rimtu veidu pasakiau - jei nori, keiciames vietom, as eisiu dirbt, o Tu buk namie, ruosk maista ir augink vaika, jei Tau atrodo, kad lengva.
Pasirodo, ir mano nervai itempti,kaip styga
atira-1 parašė:
As galiu papriestarauti sia tema. Mes dvieju savaiciu dukryte vezem i ligonine del labai stipriu pilvuko diegliu tai antakalni net neapziurejo, atseit per maza jie tokiu negydo ir issiunte i santariskes. Teko vel per visa miesta trenktis su serganciu vaiku. O santariskese is karto apziurejo, nuleido susikaupusias dujas ir viska paaiskino, dave rekomendacijas kaip toliau gydytis
nu cia manau kaip sakaant laimes dalykas pas ka papusli, kaip kam pasiseks
Fatiga parašė:
Noriu pasiguosti ar pabambeti, net nezinau kaip pavadinti. Mane zudo komentarai ir kitu merginu nuomone, kad as namie SEDEDAMA vaika auginu. Ana vakara pas kaimynus leisdami vakara leptelejau, kad mano mazyle isigudrino 7 keltis. Tai atsakyma is merginos (ji vaiku neturi) - "neka vis tiek veiki"... Rankos nusviro ir pasimeciau net - bandyt jai aiskint, ar nuleist negirdomis. Pasirinkau pastaraji varianta ir mintyse palinkejau, kad vaika jai lengva butu augintDar vyras vakar i ta tema kazka leptelejo, tai atsisukus rimtu veidu pasakiau - jei nori, keiciames vietom, as eisiu dirbt, o Tu buk namie, ruosk maista ir augink vaika, jei Tau atrodo, kad lengva.
![]()
nu sugalvok tu man tokia nesamone leptelt, bet kaip tai su tokiais komentarais, sedi vaika augini
![]()
Pasirodo, ir mano nervai itempti,kaip styga
![]()
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai