linutesl parašė:
Jokūbėliui didžiausi sveikinimai![]()
![]()
![]()
Didelis aciu
linutesl parašė:
Jokūbėliui didžiausi sveikinimai![]()
![]()
![]()
Didelis aciu
Karna parašė:
Ir maniske prasisioja. Lyg kruopsciai uzdedu.naudojam pampius, jau 3nr.
Kristina, atrodo tik tik gimdei, o jau ir pusmetis slenksti mina...Sveikinimai![]()
Einu is proto, kaip motinyste veza... Neieskosiu tinkamesniu zodziu, nes visviena neapdainuosi tos visas kerteles uzliejancios PILNATVES.
Karna,tikrai taip
laikas nestovi vietoje,taip nesitiki,kad jau penki men.praejo
o motinyste turbut mus visas "veza"
Del kursu,as neprisijungsiu
vis delto nusprendziau pailseti Jonavoje savaitele. Savas kiemas,ramuma,pailsesim nuo miesto surmulio
tad merginos ir pasimatyma pas mane atidedame
Adele parašė:
Maniskis tik ant sono apsivercia o daugiau nebet as nei kiek nesijaudinu,kai vaikas tris menesius su aparatu pranubuvo tai ko noreti.. Daktare irgi uzklause ar nesivarto,sakau ne,tai nusteno,bet kai priminiau apie beda tai sako tada noramlu...
Tai kaip suprantu niekas neturi bedu su prasisiojimu????
mano ir kartai prasisioja, buno is sono, arba is nugaros... bet tai tik su pampers aktiv baby
Jokubely su praejusiu menesedieniu
Denisas dekoja visiems uz sveikinimus!
labai grazus mezginiai!
deja bet as tokiu sedevru nemoku megst...
Deniso 42cm 5men. galvytes apimtis. Ir sis niekaip nenurimsta del naktinio valgymo...vis kas tris ar keturias valandas tampo,kartais supykes ykanda su savo dviejais dantukais! nu nepats maloniausias atlygis uz piena
As ir negaliu atsidziaugti savo Denisiuku!tiesiog tirpstu kitasyk beziuredama y jy!net asaros is jaudulio bega,kazko pavasaris labai jautri palikau... vakar maudesi vaikinas tai buvau visa slapia nes taip spardesi kad uoj uoj
Mes jau nuo trecio menesio naudojam 4nr. pampersus,niekad neprabega. Nu nebloga gydytoja kuri paliepia keturiu menesiu vaikui apsiverst
maniskis tai tinginys,vartosi bet nedaug,bet kiekvienam vaikui ateina laikas kada ka daryt
siandien pas mus labai vejuota,tai nekisam nosies y lauka,kad nepripustu y gerkle kokio negero vejo!
kazko ta diena siandien tokia greita kai ta valanda pasukom
As vakar kokia pora valandu su mazaja kariavau, nes akys jos jau net nebeatsimerke, o pati siunta ir draskosi, kad tik miegot nereiktu. Po kokios valandos nunesiau padejau i lovyte ir palikau klykiancia, isejau i kita kambari, nes jau viduj viskas vire, bijojau, kad nepradeciau purtyt ar pan. Taip pyktis ima tokiais momentais. Bet paskui mazyle uzmigus mano pirsta sugriebe ir prie zanduko prisitrauke, tai tos dvo valandos pykcio buvo staigiai isbraukta is atminties
vita28 parašė:
Ulai gal dantys dygsta kad tokia nerami?
Na ciupinejau, neastru. Bet vakarais varo is proto. Ryte buna linksmiausa, va, jau pusantros valandos viena pati zvygauja ant zemes, su zaisliukais varo, barskina. O i pavakare baisuma, as itariu, kad ji neissimiega, nes bemiega tris kart po kokius 40 min. Buna pavargus, del to ir siunta... Cia mano versija, aisku,kas ten pas ja galvoj - neaisku
Vakar dar komoda vaiko krausciau, nes visi rubai buvo nesvarus, galvoju, zudesiu sliauztus, kurie isvaziuojant is LT pries menesi buvo geroookai per dideli. Ir ka jus manot- pats tas, po savaites jau mazi bus
Nu ir drebtelejo mergina per menesi...
Sveikos mamytes Kaip gyvenat? Daug prirasiusios per savaitgali.
Mes buvom isvyke pasisveciuot pas senelius i kaima kelioms dienelems, taip pailsejusi nuo namu jauciuosi, aplinkos pakeitimas ir pabendravimas su zmonemis labai nuotaika pakele dabar esu kupina energijos ir optimizmo Mazoji naujoje vietoje jautesi gerai ir miegojo kaip namuose, nors as labai bijojau kad nerami bus. Tai buvo pirma musu isvyka is namu ilgesniam laikui, nes anksciau nakvot visada gryzdavom i namus. Taigi prisikvepavus gryno oro mano mazoji parpia o as prisedau paskaityt TD
Fatiga=> koki epiliatoriu pirkai? As vis ruosiuosi isigyt, bet neissirenku kuris geriausias ir neskausmingiausias butu
Daug mamyciu skundziasi del santykiu su vyrais kaip pastebejau. Manau kad cia tikrai hormonai veikia kaip Kristina pastebejo, taip pat manau kasdienybes rutina labai isvargina ir uzsidarymas namuose tarp keturiu sienu. Vistik jau 5 men praejo nuo musu zuikuciu gimimo ir didziaja dali sio laiko praleidom vienos namuose bendraudamos su mazaisiais todel darosi sunkiau rasti bendra kalba su antra puse, kuri galbut nevisada supranta kokioje sitiacijoje mes esam ir ka isgyvenam Man labai padejo sis savaitgalis ir aplinkos pakeitimas, kupina jegu esu ir pasiruosus kalnus nuverst tada ir su vyru norisi bendraut ir myliuku galima uzsiimt ir nuotaika gera, o kai nuotaika gera tai ir mazoji linksmesne Stiprybes mamytes atsils oras ateis vasara ir visoms bus lengviau
Samuelis tikras grazuolis
Mėnesiadienį švenčiantiems mažyliams sveikinimai ir linkėjimai, vaikiukai visi nuostabus
maiva-->sveika prisijungus, del dienos ritmo tai mes turim ji, specialiai neivedinejau bet mazoji pati taip susireguliavo. Keliames apie 7 ryto, diena pazaidziam po 1,5-2 val ir migdau (miega apie 40 min-1 val), per diena gaunasi 3-4 poguliai. Neleidziu pervargti nes tada sunku uzmigdyti, migdau vos pastebejus pirmus nuovargio zenklus (ziovavima, akiu trynima, zyzima), uzmiega gan greitai pasupuota ant ranku. Vakare miegucio einam visada 21 val. Nakty keliames 2-3 kartus pavalgyt. Valgom mazdaug kas 3 val, bet jei nori duodu ir dazniau. Manoji MP valgo dazniausiai pamiegojusi, nes pries miega buna pavargus, pyksta ir nevalgo. Apie 10-11 val valgom darzoviu kose ir vakare apie 17 val valgom darzoviu arba vaisiu koses siek tiek
dovydaite nesinervink taip del jusu nuotykio, mes taip pat toki turejom sestadieni-nuciuoze manoji nuo lovos taip pat, bet minkstai nusileido ant mano batu labai nervinausi nes tik minutei nusisukau... pikta kad nesuziurejau, uztat dabar jau nebepalieku, nebent vidury lovos
inutiaa=> del savijautos po gimdymo tai as irgi pastebejau kad pradejo galva paskaudeti man, ypac rytais, bet paskui praeina be vaistu, o siaip gerai jauciuosi
Miglute saunuole graziai spygauja, maniske irgi taip moka ir vartosi labai jau
Vvaidi=> sveika prisijungus
Snopsike, labai idomus mazylio monologas
LadyWu=> maniske 4 men svere 7 kg ugis 64cm galvyte 43 cm, jei neklystu tai per men galvyte turi padideti 1 cm tai gal tavo gydytoja norejo pasakyt kad per mazai padidejo per men?
Murmule, labai grazu
Jokūbėliui didžiausi sveikinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai