dainora gerdauske parašė:
labas rytas merginos, na kaip karna sake mes pasiskirsteme, kas i vyturiukus kas i peledas, as jau 8 val luztu vakare, ir miegu iki 7, neiskaitant to kad nakti betn du kartus keliuosi i wc
na nezinau, man asmeniskai netrukdo dejones, kai paskaitose budavau, tai tikrai atrodo visi tik dejuoja o as laiko neturiu
, bet as foruma suprantu kaip kiekvieno zmogaus teise rasyti kaip jauciasi, kokia jo busena ir kaip leliukas pakakojo, juk as visada turiu teise jame nesilankyti ir neskaityti jai zinoma noriu, o kad pasidalinti dejonemis kartais tikrai reikia, nes nera net kam isklausyti
cia mano nuomone aisku galite nesutikti, bet as labai tikiu kad ir mums atrakcija bus kakutis, dantukas ir pirmieji zingsniai, juk tai naturalu mamom kas diena mes netapsime juk
aisku as pvz fb niekada nesideciau savo mazutes foto bet juk nevisi vienodai "protingi" visokiu yra visokiu reikia
as pietums jau issimarinavau karna kepsiu orkaiteje, o vakarienei bandysiu kibinus iskepti
labai jau senai bekepiau as juos, o taip noriu
karna ir fatiga smagu tikrai kaime, man taip pat patinka, bet dabar aptingus esu, nenoriu jokiu lapu grebti, aplamai nevaikstau as niekur, aisku blogai bet kazkaip nepavelku koju, yra namie ir taip ka veikti
svarainiu parves vel teks juos pjaustyti, o tai laiko uzima
tikra tiesa ruduo labai grazus, bet as laukiu ziemos labiau, oras toks saldantis gaivus buna
smagu ir su masina pasivazineti, bet dabar mazai vairuoju, nes savo masina pardaviau, o vyras pas mane vairuoja visada, nebent kai pabalevoja ar ka reikia parvaryti, pas mus aplamai pilnas kiemas masinu, visos angliskos, tai jai ko reikia vyras viska parveza
o as dabar ilsiuosi nuo visko, iskyrus namu ruosos
as tai labai megstu slidineti,bet siemet neteks niekur jau isvaziuoti, nes bus mazyte tai tik vyra isleisiu atostogom ziema i kalnus
Na o as nematau nieko blogo jei ideda vaiko foto i FB. Na as nedeciau iskarto tik gimusio bet siaip nematau nieko blogo.. Pas mane gimines amerikoje su kuriomis tik per ten ir susisiekiam ir jie nori pamatyti.. Man tas nepatinka kaip Fatiga rase, ikelia foto kokiam konkursui ir paskui tik rasineja kad balsuotu.. O ir siaip nemanau kad verta skelbti kiekviena zingsni ten, ka veiki ar ka lelis veikia
Kam idomu patyas paklausiau kaip sekasi ir pan