grays1 parašė:
Labas, katik gryzau is tos proceduros, zodziu kaip ir minejo gana nemaloni procedura. MW sukiso ranka, kazka pakrapste, kad kraujas pradedu begti. dabar siek tiek kraujuoju. Pati procedura bent jau man nebuvo labai skausminga, tiesiog nemaloni ir tiek. Dabar skaudena nugara.
Taciau MW "nudziugino" kad si savaitgali dar negimdysiu greiciausiai, nes mano princese tebeguli savo nugara ant mano nugaros. tai ir yra pagrindine priezastis kodel as dar negimdau. Zodziu apsiblioviau pas akusere kabinete, nes ir taip jau esu ant nervinio sprogimo ribos, o dar po tokios " naujienos" nesusilaikiau. Zodziu MW perspejo del depresijos, ka as ir pati jau jauciu. va ir dabar rasau, o asaros byra, negaliu susilaikyt... Dar sekmadieni jau mama isvaziuoja, ja buvau parsivezus, kad pagelbetu po gimdymo, o laikas jau mamai gryzti i LT o as vis dar nescia.
Dabar liko laukti arba stebuklo, ad prasidetu pats gimdymas, o jei ne 10-11-11 6 val vakare liepe atvaziuoti i ligonine, guldys ir skatins gimdyma.
Sorry, kad cia pablioviau, pati vakar piktinausi bedejuojanciom, bet jau sprogo man laikytos emocijos siandiena...
aciu uz informacija..na tikekimes kad tavo lelyte pati greitu laiku islys i pasauleli ir nereikes skatinti..buk stipri ir maziau nerimauk dabar,nes ir pati zinai kad tai nera gerai..
O del to pabliovimo..tai kam daugiau gali pabliauti jei neturi kam..tam ir reikalingi tokie forumai kad mums butu lengviau..
,

bet man asmeniskai tikrai yra idomiau skaityti apie tai kas mamytem vyksta nestumo metu ir t.t.,negu apie ora(koks rudas ar raudonas lapas,saules ne tokia geltona ir t.t).bet cia tik mano nuomone.