Ausyle parašė:
O sveikute, ziuriu panasios musu dieneles!Na as apie klinikas ir girdejau, kad ten neblogos paskaiteles, taip pat sutinku su tuo, kad gal ir ankstoka dar apie tai kalbeti .. Mano pazystamos eidavo jau perkopusios daugiau nei puse laiko.O gal jau pagalvoji apie gimdyma, kur sutiksi savo mazyli?
Nuomoniu labai daug apie iv. istaigas, todel sunku nuspresti, kur reikes pasirinkti ?!
Nors lygiai taip pat dar ankstoka, bet pamastau..
ai zinai, man kazkaip viskas deliojasi kad tikriausiai klinikose gimdysiu, as dirbu klinikose r man teko matyti gimdyklas, su dzakuzem, dusais kamuoliaias, visai nebaisios atrodo ne kaip gimdyklos o kaip viesbuciu kambariai.. tai manau kad klinikose gimdsiu, aisku girdejau kad kitur moterys rekomenduoja mazylio namus arba krikscioniskus, o del daktaru tai sakiau verbuosiu savo akusere kad padetu man gimdymo metu, o man mano dabartine gydytoja nepatinka tai pasja gimdyt tikrai nenoreciau, manau vaziuosiu i klinikas kai ateis laikas, skambinsiu savo akuserei, o kas budes is daktaru tai tas budes, ten visos neblogos daktares, o apie saviske ta baisu kokiu nuomoniu girdejau bet va nestumo metu man ji tinka, tokia erdaug nesikisa i viska, pakankamai rupestinga, gal delto kad nunesu vis kokiu saldainiu..
o taip mums gimdyt panasiai gal ziurek i kokias pamokeles noretum kartu eit? :))) surinktume po poros menesiu ar rugseji buri nestukiu kurios noretu ir galetume po kursus vaikscioti visa kompanija
, matau jūs diskutuojat įdomiom nėštukėm aktualiom temom, galiu pasidalinti savo patirtimi: per pirmą nėštumą priaugau 17 kg o po 2 mėnesių jų jau nė kvapo nebuvo. Taip kad labai stipriai nepergyvenkit ir tik nealinkit ir labai savęs neribokit, atsiradus kūdikėliui pasikeis gyvenimo ritmas ir tirps kilogramai, na tiesa neparašiau kad aš maitinau pati, o tai irgi padeda kristi kilogramams. Dėl nėštukių pamokėlių klinikos priima tik savo nėščiąsias kurios ten lankosi. O lankyti tai aš irgi manau geriau išėjus į dekretą.