atsa parašė:
Jo, buvo su pirmu vaiku labai apkandziotas spenelis vienos kruties. Tai skausmo pakako. Manau kad pradzioj nemokejau teisingai iduoti i burnyte. Tais laikais nebuvo labai daug pasirinkimo tepalu, tai as dedavau, kai pamaitindavau is tos kruties alijosiaus lapeli, o pries maitinima nuimdavau ir nuplaudavau, kad nejaustu blogo skonio ir taip po truputi uzgijo. Dabar vaistinese yra ivairiu tepalu skirtu krutu prieziurai, zaizdeliu gydymui. Manau kad galima butu rasti ir naturalios sudeties. Bijau suklaidinti, bet man atrodo jog WELEDOS irgi yra tepalu kruties prieziurai. Man sios firmos labiausiai patinka ir naudoju vaikams ir kudikiams skirtus muilus ar sampunus, nes jie yra gaminami is naturaliu medziagu. Labai patiko kremas, kuri naudojau nuo issutimo, isties labai efektingai veikia.
Supratau
vat man tas "teisingai iduoti" vis dar mistika, bet eisiu i kursus uz poros savaiciu, gal suprasiu, kas tai yra
bet manau labiausiai proceso metu galima ismokti. Weleda tikrai gera firma, as siuo metu naudoju specialiu alieju rinkini nuo striju nesciosioms, tai kol kas dar neatsirado jokiu striju
Turiu viena pagalve tarp koju, miegu ant sonu arba taip biski skersai... Bandziau ta pagalve ir po pilvu ir is nugaros puses kisti, na visaip zodziu, bet niekas nepadeda... Vartausi visaip visokiom pozom ir niekas nepadeda... Net nezinau kas cia pasidare, pries pora dienu prasidejo. Jums taip nera?