jurgytukasxxx parašė:
Kai man prasidejo saremiai, as paklausiau gydytojos ar reikia pasidaryt klizmute, nes turejau nusipirkusi, sako nebutina, bet dar turi laiko, gali pabandyti nueiti naturaliai issitustinti, nezinau kaip kitom, bet man pavyko.... Kad pasitustinsiu ant stalo man nebuvo net minties ir baimes isvis ne tas galvoj buvo, o kas liecia kirpima, tai jo neimanoma pajusti, kadangi gamtos taip sutverta, issitempus tarpvietei, ji tampa visiskai nejautri, nu bet tas siuvimas tai bijau prisiminti, man nenuskausmino nieko, tipo, istverei saremius ir gimdyma, istversi ir siuvima.... Bet tuo metu leliukas jau gulejo ant pilvelio, tai ta skausma temde be galo didelis dziaugsmas, laime, vyro asaros ir didziulis palengvejimas...![]()
aš su tokiu stresu jaučiu į tuliką nenueičiau
be to kiekvienas gydytojas daro savaip,vieniems tai butina kite net neusimina apie klizmutės

Nezadu rizikuot ir gimdyt saves neisvalius nes man tiesiog paciai butu diskonfortas. Zinau jau kad cia uk niekas neskuba priimti gimdyviu kol neatsidare 4 cm tai turesiu tikrai laiko ishsiklizmavimui nes garantuoju kad ti nuvaziavus taves jau neklaus ar klizmute daryt?