rolanda723 parašė:
o man atrodo, kad jos sedejo uz manes![]()
mes aha gale sedejom arciau lango, uz musu su kristina dar viena moteryte sedejo
rolanda723 parašė:
o man atrodo, kad jos sedejo uz manes![]()
mes aha gale sedejom arciau lango, uz musu su kristina dar viena moteryte sedejo
jura-Klaipėda_2012-08-02 parašė:
Hm, tai kad man atrode, jog Vita su Kristina pasirinko vietas kad i vyrus spoksot galetuiskart po ju ir atsisedo. Na nezinau.... Pasimeciau ir as jau... ir taip kaip cekaunoji vis i gala sukiojausi ir bandziau atspeti kuri yra kuri
![]()
eik tu, tie vyrai ateje- berniukai, mes savo turim
man vienu momentu pomidorais norejosi apmetyti ta daktare, matai pasakoja vyrams, kad bartu aimanuojancias is skausmo zmonas. durne kazkokia...
Vita Klaipeda 2012.08.02 parašė:
eik tu, tie vyrai ateje- berniukai, mes savo turimman vienu momentu pomidorais norejosi apmetyti ta daktare, matai pasakoja vyrams, kad bartu aimanuojancias is skausmo zmonas. durne kazkokia...
![]()
Todel savo vyro ir nesivedu i moteru susiburimus, as informacija pateiksiu jam taip kaip ma reikes
nuosirdumas parašė:
O rytoj eisite i paskaitele? 17.30 adaptacija gimus kudikiui, kazin apie ka cia pasakos, nes po to panasi tema kudikio prieziura...mastau ar verta ryt eit, kogfero apie kazkokiu psichologinius rimtus procesus po gimdymo kalbes
butu idomu, bet velokai biski. mano sunui nepatiks vakare vienam pora val but namie. man ta sausa info nelabai patinka, juk viskas priklauso nuo aplinkybiu, o visi kvepavimo pratimai ir masaziukai mokami yra.
Hm, tai kad man atrode, jog Vita su Kristina pasirinko vietas kad i vyrus spoksot galetuiskart po ju ir atsisedo. Na nezinau.... Pasimeciau ir as jau... ir taip kaip cekaunoji vis i gala sukiojausi ir bandziau atspeti kuri yra kuri
![]()
tai ir as vis dairiaus
bet tai tik dvi tada atpazinau, kad musiskes, nu ir po jusu kalbu, zinau kuri Nuosirdumas buvo
ryt daugiau gal atskirsiu
Vat butent, grizus ir as nupasakojau tik tai kas man naudinga
kaip reikia moterimis rupintis ir tt....
As eisiu i paskaita ir ryt. Gi viskas man idomu
nesu gimdziusi, tai ka gali zinoti, gal ir susisuks smegeneles po gimdymo - reikia pasiklausyt kaip adaptuotis
Vita, pasiemei lankstinukus, kru buvo isdelioti? Ten buvo idetas ir praeitos paskaitos lankstinukas apie Nesciosios mityba ;)
Vat butent, grizus ir as nupasakojau tik tai kas man naudingakaip reikia moterimis rupintis ir tt....
As eisiu i paskaita ir ryt. Gi viskas man idomunesu gimdziusi, tai ka gali zinoti, gal ir susisuks smegeneles po gimdymo - reikia pasiklausyt kaip adaptuotis
![]()
Vita, pasiemei lankstinukus, kru buvo isdelioti? Ten buvo idetas ir praeitos paskaitos lankstinukas apie Nesciosios mityba ;)
o pas mane nebuvo to lankstinuko
Vat butent, grizus ir as nupasakojau tik tai kas man naudingakaip reikia moterimis rupintis ir tt....
As eisiu i paskaita ir ryt. Gi viskas man idomunesu gimdziusi, tai ka gali zinoti, gal ir susisuks smegeneles po gimdymo - reikia pasiklausyt kaip adaptuotis
![]()
aha pasiemiau
imu viska ka duoda. kazi gausim dovanu? as kai eidavau i kursus su pirmu nestumu ir buteliuka ir seilinuka, arbatu buvau gavusi dovanu
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai