Dovile__ parašė:
jo jo gerai su termometru na bet ne visuomet padedabuvo momentaas kd ilgai nesitustino tj teko ir klizmutes statyti
eina sau... na mes tai ko ero daugiausia tai dvi dienas. tai pavyksta, ir kojytes prie pilvuko paspaudus
Dovile__ parašė:
jo jo gerai su termometru na bet ne visuomet padedabuvo momentaas kd ilgai nesitustino tj teko ir klizmutes statyti
eina sau... na mes tai ko ero daugiausia tai dvi dienas. tai pavyksta, ir kojytes prie pilvuko paspaudus
maziukkeee parašė:
nemeginau
pamegink
jolivalu parašė:
eina sau... na mes tai ko ero daugiausia tai dvi dienas. tai pavyksta, ir kojytes prie pilvuko paspaudus![]()
oj zinok mes vargom Nuo pat irmu dienu su kakojimu kakodavom i saw 1-2k. Pradejom vartoti gerasias bakt ir pradejome daryti kasdien
Dovile__ parašė:
oj zinok mes vargom Nuo pat irmu dienu su kakojimu kakodavom i saw 1-2k. Pradejom vartoti gerasias bakt ir pradejome daryti kasdien![]()
Na gerai, kad viskas susitvarkė
mum tai nieko is pat pradziu nebuvo, bet dabar jau koks mėnesis laiko, kai būna 3dienas iš eilės daro, po to jau kokias 2 ne
jolivalu parašė:
Na gerai, kad viskas susitvarkėmum tai nieko is pat pradziu nebuvo, bet dabar jau koks mėnesis laiko, kai būna 3dienas iš eilės daro, po to jau kokias 2 ne :)…
tj normalu jei vaikas diskomforto nejaucia
Vargom ir mes su tuo...kol nepakeiciau misinuko,db mergaites buna ir trys kartus pasitustina
isitikinau kad lietuvoj geru misinuku nera ...pradejau duot baltarusiska,jis ir pigus ir sudetis labai gera...o kai turejom su tustinimu ta beda tai labai padejo ausu krapstukas ...ismoke slaugytojos kai gulejau santariskese...tas pats kas ir su termometru :))
vargstam tik su pilvo diegliukais :((
Merginos gal kartais kas is jusu esat bande spirales?
As svarstau isidet ...bet gygdytoja man kysa ta brangiausia mirena kurios kaina 700lt....o jai netiks...
pinigai i bala..ir baidausi kad ji yra hormonine ...o as linkusi priaugt svorio...
Svarstau ar pigesne varine detis ar ta mirena ...
Varines tipo minusas kad menesines gali ilgesnes but..o su mirena gali isvis pasibaigt..
Kaip jus galvojat?
gal kas bandete ?
VioletaDw parašė:
Merginos gal kartais kas is jusu esat bande spirales?![]()
As svarstau isidet ...bet gygdytoja man kysa ta brangiausia mirena kurios kaina 70…
Nebandžiaus aš dar bet taip pat galvoju dėtis, bet as po pjūvio tai man tik po pusės metų sakė dakterės galės įdėti.. bet labaai daug nesidomėjau jomis dar, nors daktarė sakė kažkokia už 200lt panašiai išrašytų, kažką minėjo ir apie harmonines už 500lt,bet sakiau tiek to, turiu kur dėti pinigėlius dabar
o tai jei su ta mirena pasibaigs mėnesinės tai susilaukt vaikų dar bus galima?
jolivalu parašė:
Nebandžiaus aš dar bet taip pat galvoju dėtis, bet as po pjūvio tai man tik po pusės metų sakė dakterės galės įdėti.. bet labaai daug nesidomėjau jomis dar, nors da…
na pasibaigt tai yra biski gali patepliot ir viskas
pora dienu...viena pazistama isidejus ja ir serga tik pora dienu ir su kasdieniais iklotais...aisku pliusas ...bet svorio augimas mane atbaido...
buvau baisiai istorejus nuo kontraceptiku db to nesinori...
tai itariu irgi desiuos pigesne...
as taip pat po cezario ...liepos men kazkur isidesiu,jau bus beveik 6 men...
VioletaDw parašė:
Vargom ir mes su tuo...kol nepakeiciau misinuko,db mergaites buna ir trys kartus pasitustinaisitikinau kad lietuvoj geru misinuku nera ...pradejau duot baltarus…
Atrodo nuo diegliuku radau saviskiam vaista - Colic Calm; jis is JAV, pirkau pagal skelbimus; brangus bet uztai uzejo priepuolis maniskiam - sudaviau ir po 10 minuciu abu nurimo ir miega... neliko nei to raivymosi nei stenejimo iki pamelynavimo; dar tik viena karta sudaviau bet bent jau iki siol niekas taip nebuvo nueme; paziuresiu dar kaip ryte - nes maniskius diegliai kamuoja vakarais ir rytais; TAs vaistas homeopatinis, tai nelabai baisu ir duoti, net espumizano mes jau nezinau kiek isgerem,,, ir Colinxa gere ir Colief is Anglijos gerem; ir Gefilusa - niekas nenuimdavo diegliu pilnai, gal tik siek tiek palengvindavo; Tikiuosi ties situo vaistu ir apsistot, nes jau sau pasizadejau daugiau nieko naujo nebandyti...
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai