S.A. parašė:
Skausmas skausmui nelygusVienas skausmas buna, kad raumenukai tempiasi, kitas skausmelis, kad senai didelio reikaliuko buvai, o trecias skausmas gali pranesti, …
Dekoju!
Stebesiu ir jeigu kas vaziuosiu y ligonine.
S.A. parašė:
Skausmas skausmui nelygusVienas skausmas buna, kad raumenukai tempiasi, kitas skausmelis, kad senai didelio reikaliuko buvai, o trecias skausmas gali pranesti, …
Dekoju!
Stebesiu ir jeigu kas vaziuosiu y ligonine.
b1onde parašė:
As kasdiena geriu sirupa duphalac-galima nesciom ir vaikam, valgau mirkytas slyvas dziovintas ir visur chia seklas barstau;) padeda kasdiena i wc iseit;) o kai niek…
Teko pries pora savaiciu santariskese paguleti tai irgi duphalac duodavo bet nelabai jis man patiko...
tmaziliauskaite parašė:
Sveikos mamytes!
Tikiuosi esate ir jus susidure su pilvo skausmais tik labai dideliais...visa nakti…
O negali but uzkieteja viduriai arba atvirxiai?
Na va mamytes, mane tai vakar isgazdino naujas keistas jausmas. Vaikelis per karscius perdaug nemegsta judesiuku suteikti (arba ismokau jai suteikti patoguma, tai prisideda nestukiu manksta + gulejimo padetis), bet ant vakaro suvalgiau visa arbuza, ir kai pradejau snuduriuoti prasidejo toks keistas pulsas makstyje, keistas skausmelis (bet neintensyvus). Issigandus per interneta pagooglinau ka tai gali reiksti...pasirodo tai greiciausiai leliukas zaksi! Nu jausmelis tai tikrai mistinis, bet iskart atsipalaidavau suzinojus sio dalyko prasme. Tik siaip sia info norejau pasidalint jei kam tai buna kad neissigastumet, nes man tai itampos is pradziu buvo
ThoughtsAlive parašė:
Na va mamytes, mane tai vakar isgazdino naujas keistas jausmas. Vaikelis per karscius perdaug nemegsta judesiuku suteikti (arba ismokau jai suteikti patoguma, tai p…
man vakar einant taip atsitiko lyg tai suznybtu ten or vel atleiatu ir taip keleta kartu kadangi ejau su sunum pasivaiksiot po rajona pritupiau ir tupejau galvoju negi reiks kazkam skambinti kad padetu pareit namo nors namai vos uz 500 metru... bet pastovejau ir mazais zingsneliais tiptopais parejau ;)
b1onde parašė:
O negali but uzkieteja viduriai
Siaip esu turejus problemu del viduriu uzkietejimo ar aplamai nejimo y toleta, bet tada tik paraizydavo pilvuka ir viskas. O cia plesia atrodo is vidaus.
Dar tokiu skausmu nesu niekada turejusi todel issigandau. :/
man i
ThoughtsAlive parašė:
Na va mamytes, mane tai vakar isgazdino naujas keistas jausmas. Vaikelis per karscius perdaug nemegsta judesiuku suteikti (arba ismokau jai suteikti patoguma, tai p…
ir as patyriau sita jausma, taip pat lb sunerimau, man uzvakar ir vakar taa situacja kartojosi gan daznai, tai galvojau, kad pervargau ir praktiskai visa laika lovoj prleidau..nuraminai mane ;)
AgneGry parašė:
Teko pries pora savaiciu santariskese paguleti tai irgi duphalac duodavo bet nelabai jis man patiko...
man tas dulfalac isvis nepadejo plius ir skonis bjaurus koks
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai