Simuutėėėė parašė:
per mėnesį 5 kg![]()
Man svoris irgi gana sparciai auga, nors atrodo nevalgau daugiau nei pries nestuma..o baisiausia, kad tik dbr kaip suprantu pats sparciausias augimas turi prasidet..
Simuutėėėė parašė:
per mėnesį 5 kg![]()
Man svoris irgi gana sparciai auga, nors atrodo nevalgau daugiau nei pries nestuma..o baisiausia, kad tik dbr kaip suprantu pats sparciausias augimas turi prasidet..
GS-Z parašė:
Man svoris irgi gana sparciai auga, nors atrodo nevalgau daugiau nei pries nestuma..o baisiausia, kad tik dbr kaip suprantu pats sparciausias augimas turi prasidet.…
tai va...liepė valgyt daugiau žuvies, varškės...ko labiausiai nevalgau
Simuutėėėė parašė:
tai va...liepė valgyt daugiau žuvies, varškės...ko labiausiai nevalgau![]()
man irgi zuvis lb nepatinka
na varske tai valgau bent pora kart i savaite
aistyte22 parašė:
man irgi zuvis lb nepatinkana varske tai valgau bent pora kart i savaite
Man varškę sakė bent po du šaukštus per dieną suvalgyt, reikės kažkaip prisiverst :)))
na pas mus taip del svorio nesikabineja,nes aires kai kurios tai laaaaaabai storos,o mes tai dar normaliai atrodom.su pirma priauugau 25kg,suu situo nestuumuu jauciu irgi panasiai buus,nnors tikrai nevalgau kaip dramblys.o jei pasakyytu zuuuvi,varske valgyt,tai eia sau,jeigu orgaizmas neprima,istisa diena mane pykintu turbut,nes man nei mesos nesinori per daugiausiai.
Sveikos, mamytes... pasibedavosiu, vel panika ima virsu
nuo vakar uzejo dideli pilvo skausmai. siandien darbe net asara nubraukiau slapcia, kaip skaudejo, atrodo, pilviukas nukris zemyn. pasiguodziau bendradarbei - seselei - tai ta taip paprotino, kad isvis nerandu vietos. sako, kai skauda blogai, gali gimdos kaklelis atsidaryti ir prieslaikinis buti, kraujo tetruksta tik. paskambinau savo mamukui, ta raminti eme, sesele irgi mat yra, bet ji kitaip, raminanciai paveike. isijauciu i ta skausma kai nusiraminu, tai atrodo toks, koks turi buti, tempiantis, juk tempiasi pilviukas, auga brangenybe. bet is kur sukietejimas laikinas pilvuko, va klausimas
dabar namie, istiesiau kojas, tai kokia palaima... ryt vel i darba, net verkt norisi, kaip nenoriu
Bela24 parašė:
Sveikos, mamytes... pasibedavosiu, vel panika ima virsunuo vakar uzejo dideli pilvo skausmai. siandien darbe net asara nubraukiau slapcia, kaip skaudejo, atro…
tai eik bileteni duos daktare juk
Bela24 parašė:
Sveikos, mamytes... pasibedavosiu, vel panika ima virsunuo vakar uzejo dideli pilvo skausmai. siandien darbe net asara nubraukiau slapcia, kaip skaudejo, atro…
tai gal cia tie skietejimai pilvo,kaip buna ir skausmas.gal biuleteni koki pasimt gali.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai