Frenezija parašė:
As va sita linka naudoju, kad sekciau menesius. Man neseniai tik 5 prasidejo. Regis 1 menuo yra 4.3 savaites.
Kaip cia taip idomiai tau 5 prasidejo, kai man su 23,5 sav jau 5.3men ?
Frenezija parašė:
As va sita linka naudoju, kad sekciau menesius. Man neseniai tik 5 prasidejo. Regis 1 menuo yra 4.3 savaites.
Kaip cia taip idomiai tau 5 prasidejo, kai man su 23,5 sav jau 5.3men ?
Errrikiux parašė:
o tai kaip cia sekt? kas tas due date? ten irasyt pirma diena? nes as jos neatsimenu![]()
spejama gimdymo diena
Errrikiux parašė:
o tai kaip cia sekt? kas tas due date? ten irasyt pirma diena? nes as jos neatsimenu![]()
due date yra gimdymo data
b1onde parašė:
Zinai man siandien daktare idomu paaiskinima pasake, nes pirmadieni man labai skaudejo prie sonkauliu, bet pagulejus praejo. Sake tose vietose yra inkstai ir gali b…
Va perskaiciau ir prisiminiau, kad kai skaudejo, gulejau ir galvojau, kokie cia vidaus organai gali but, kad sinchroniskai taip skauda tokiose paciose vietose. Ir tikrai esu uzmetusi reikala su vandenuku.. reikia vel kontroliuoti save grieztai kad po to nebutu kokiu akmenu susidariusiu ir pan. Aciu uz komentara! ;)
S.A. parašė:
Va perskaiciau ir prisiminiau, kad kai skaudejo, gulejau ir galvojau, kokie cia vidaus organai gali but, kad sinchroniskai taip skauda tokiose paciose vietose. Ir t…
;) mane siandien irgi pradziugino siuo paaiskinimu
aistyte22 parašė:
as jau pradejau nestukiu dirza nesioti, nes jau sonus tempia po biski tai nepakeiciamas dalykas ypac darbe, ar daug vaikstant, jokio skausmo tada nesijaucia :thumb:…
reikes ir man jau nesiot, nes kazkaip vis atidelioju, bet jauciu kad jau reikia
b1onde parašė:
reikes ir man jau nesiot, nes kazkaip vis atidelioju, bet jauciu kad jau reikia![]()
kad pas tave jis toks maziukas, dailus tai gal dar nereikia? pati tai kolkas poreikio dar jo nesiot neturiu
aistyte22 parašė:
as jau pradejau nestukiu dirza nesioti, nes jau sonus tempia po biski tai nepakeiciamas dalykas ypac darbe, ar daug vaikstant, jokio skausmo tada nesijaucia :thumb:…
O gal galėtum foto įkelti, koks tas diržas? Nes mano va toks bukmama.lt/palaikomasis-dirzas-nescioms-kira-0009?search= Tai aš jį tik kartą pabandžiau ir padėjau. Nežinau, kas ne taip, bet man tos "lipučkos" kartais riečiantis pilvą drasko, o atsisėdus visa apatinė dalis (kur apačioj pilvo) susiraito visai...
Tas labiausiai nervina.
Cukranendrė parašė:
kad pas tave jis toks maziukas, dailus tai gal dar nereikia? pati tai kolkas poreikio dar jo nesiot neturiu![]()
man zinok traukia pilvuza kai vaikelis taip zemai maskatuojasi
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai