2013.12.03 09:58 (prieš 12 m.)
Edit@ parašė:
Labas, o Antakalnyje kai gimdei tareisi su kuo nors ar ne? Kas gimdyma priemėmė?
as zadu Antakalnyje gimdyti. Bet negi ten jei cezario prireikia siuncia i santar…
Jo, buvau susitarusi su Juršėnu, dabar jis Santaruose dirba. Bet daugiausiai ir geriausiai padejo atsitiktinai man papuolusi dovana - akusere (jei gerai pamenu jos pavarde - Šakalienė), kuri visa laika salia buvo ir nuostabiai padejo. O daktaras tai ka, ateidavo tik kas kokia valandziuke, paziuredavo kiek kaklelis atsidares ir tiek. Po to, zinoma, atejo jau ant pacios pabaigos.
Šiaip tai ten tikrai viskas labai ok, visus cezarius daro ir viskas labai profesionalu. Tik, turbut su neisnesiotuku geriau butu Santariskese buti.
Ai, ir dar, mes po gimdymo negavome mokamos palatos (nors labai norejom ir labai butume uz viska susimokeje), bet tuo metu visos buvo uzimtos
atsirado tik antra diena po gimdymo, kai jau ruosemes namo. Bet to didziule problema nelaikau, man svarbiausia, kad su dukryte viskas ok buvo ir kad ilgai ten neužsibuvome...