Snezana J. parašė:
O man nedare gliukozes tyrima![]()
gal skirtingai visoms
Snezana J. parašė:
O man nedare gliukozes tyrima![]()
gal skirtingai visoms
sirdute25 parašė:
gal skirtingai visoms![]()
gal
Snezana J. parašė:
Gal zinot kur galima nusipirkt nebrangiai devetus ar naujus drabuzius vaikeliui? tie vaikai taip greitai auga, kad nesinori brangiai moket uz tai ka apsirengs pora …
as tai Prismoj neblogu randu
po 8 -10-12 lt
viktorija12346 parašė:
sveikos mamos.kurios jau pasidariusios gliukozes tyrima. klausimas iskilo. ar labai jau ten slykstus tie milteliai gliukozes kuriuos rekia isgerti
Na visvien teks gerti. Slikstu ar ne. Na as sigeriau greit kad nesikankinti ilgai. Bet ant dugno buvo didziusia jo koncentracija. Gal patarimas butu toks, kad ismaisyk ji kuo geriau. Gal sunkiauusia buvo ne tas, kad neskanu bet kad reikejo labai ilgai sedeti ir laukti.
Snezana J. parašė:
gal![]()
Pasidaryti reikia butinai visoms. Nes zinai jeigu kas netvarkoje, tai veliau skaudes 100 kart daugiau ir ilgiau.
viktorija12346 parašė:
bet draugiu kieik klausiau,tai sake tokie slykstus,kad net negalejo isgert. tai negere
man tas tyrimas buvo nieko baisaus , citrinos isilasinau tai isvis buvo liuks ir vandens leido gerti .tai didelio diskonforto nesukele.
viktorija12346 parašė:
sveikos mamos.kurios jau pasidariusios gliukozes tyrima. klausimas iskilo. ar labai jau ten slykstus tie milteliai gliukozes kuriuos rekia isgerti
gliukoze tai ne slyksti,saldi,bet geraiu niekur nevaiksciokit jos isgerus,as sededama uz duru nualpau,staigiai pasidare bloga,sake buna tokia reakcija.Taip kad patariu geriau tas dvi valandas pabukit,palaukit klinikoj
eziukas33 parašė:
Pasidaryti reikia butinai visoms. Nes zinai jeigu kas netvarkoje, tai veliau skaudes 100 kart daugiau ir ilgiau.
kai pries nestuma dariau, tai buvo tvarkoj viskas, sako kai padidejes cukrus, tai labai niezti kuna, na paziuresim ka treciadieni pasakys.
sveikos o as va is ligonines gryzau maniau kad pagimdysiu bet aciu dievui viskas gerai praejo .
vaikutis issigando naujemetiniu fejerverku iskart po ju pradejo skaudeti pilva spaudimas nukrito labai labai zemai vos nenumiriau laiku greitoji atvaziavo :/
na va dabar namie gulime istisai gulima rezima paskyre
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai