prandella parašė:
Na va ir as neiskenciau ir nuejau pas gyditoja, gavau siuntimus 4-iems kraujo tyrimamslabai bijau pergyvenu, kad tik butu viskas gerai. Kartais maudzia ar tempi…
normalu nes juk dabar jus nebeviena o pas jus mezgasi nauja gyvybe
prandella parašė:
Na va ir as neiskenciau ir nuejau pas gyditoja, gavau siuntimus 4-iems kraujo tyrimamslabai bijau pergyvenu, kad tik butu viskas gerai. Kartais maudzia ar tempi…
normalu nes juk dabar jus nebeviena o pas jus mezgasi nauja gyvybe
prandella parašė:
Man atrodo pilvo apacia sukietejo, ar as prisigalvoju![]()
gal ir sukietieti net nzn man nekarto taip nebuvo
Miglė1 parašė:
Sveikos būsimos mamytėsKaip matote esu jauna būsima mamytė, tačiau nei trupučio nesigailiu, priešingai labai džiaugiuosi ir laukiu
Nekantriai laukiu pirmojo …
O kiek tau metu, kad sakai labai jauna?
Na ne amaziuje esme, svarbiausia kad mazylis butu laukiamas ir mylimas
Siande ryte atsikeliau ir pasirode kraujo, tad skubedama lekiau pas gine. Patikrino ir kazkaip likau nesuprasta: kraujo nebebuvo, del jo viskas gerai, bet pagal mmm skaiciavimus leliukas per mazas š savaitem, o pagal testu tyrimus, kad praita savaite buvo neigiamas, tik sia pasirode teigiamas tai lyg atitinka, nes lelius atrodo kaip 3-4 savaiciu. Dar nuramino tas, kad mano ciklas daug ilgesnis, tad ir pastojimas galejo butu veliau. Liepe laukti 20d. ir ateiti ziuret ar paauges. Tikiuos viskas bus gerai, nes po pirmo nesivystancio tiek baimes, kad net nzn ar jei sitas nepavyktu ar dar bandyciau, nes daugiau nenoriu tu emociniu skausmu.
Indrune parašė:
Siande ryte atsikeliau ir pasirode kraujo, tad skubedama lekiau pas gine. Patikrino ir kazkaip likau nesuprasta: kraujo nebebuvo, del jo viskas gerai, bet pagal mmm…
Kad tik viskas butu gerai. man irgi pirmas buvo nesivystantis pries metus laiko. O kaip tau paziurejo, dare ehoskopija? As buvau pas gine, tai paskyre tik kraujo tyrimus ir slapimo ir liepe ateit uz savaites, daugiau nieko.
prandella parašė:
O kiek tau metu, kad sakai labai jauna?
Na ne amaziuje esme, svarbiausia kad mazylis butu laukiamas ir mylimas :)…
17 metelių man tik..
Miglė1 parašė:
17 metelių man tik..![]()
tikrai jaunute bet mano svogerka pastojo 16m pagimde 17m sweika dukryte
ir gywena su mano broliuku
Sveikos merginos,
vakar suzinojau,kad laukiuosi,vakare pasidariau du testus ir rode II
siandien ryte dar viena,tikra testu manijake pasijauciau
Noreciau prisijungti prie jusu burelio
Kadangi pirmas nestumas,tai vakar ir dziaugiausi ir pergyvenau,ka toliau daryti,pasimetus jauciausi
Dabar labai noreciau greiciau pas gine nueiti
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai