Rugilė. parašė:
ne, cia, plikyti pyraigaiciai su kremu viduje, plieti sokoladu ir sudeti kaip piramide
![]()
Skamba pasakiskai
o ji paciai reik gamintis, ar uzsakomas? Jei paciai, gal kas recepta turi?
Rugilė. parašė:
ne, cia, plikyti pyraigaiciai su kremu viduje, plieti sokoladu ir sudeti kaip piramide
![]()
Skamba pasakiskai
o ji paciai reik gamintis, ar uzsakomas? Jei paciai, gal kas recepta turi?
IndreNo parašė:
Skamba pasakiskaio ji paciai reik gamintis, ar uzsakomas? Jei paciai, gal kas recepta turi?
![]()
Mes užsakom pas tokią moterį, bet mano mama kažkada yra gaminusi. Turbūt reiktų ieškoti recepto kaip gaminti plikytus pyragaičius su kremu. O tada juos sudėjus į piramidę aplieti šokoladu
roje parašė:
O as snd radau viena moteryte, kuri kepa stai tokius spalvotus sausainiukus! Uzsakiau sveciams kaip prieda prie dovaneliujei ka domina, pasidalinsiu kontaktais,…
aha, ir aš šitą vakar fb mačiau, ir pagalvojau, gražiai supakavus, gali būti svečių lauktuvės
Rugilė. parašė:
![]()
nebutinai kaip piramide sudeti
Mes beje kiek ragavom tai buvo kaip tortas. O as turiu spec inda popsams va toki panasaus kakas tik stiklinis 
Coliuke92 parašė:
Vyras bus krikšto tėtis, ką vaikučiui padovanoti?
man grazu butu kazkas is sidabro, koks pakabukas su uzrasu, as kakas is stiklo, pvz gertuve
kaip dekoracija... ar tiesiog susidet pirmam dantukui ir sruogelei sidabrinius indelius ant ju galima uzrasyt pv mergytes ar berniuko varda... Kodel tik vyras kriksto tetis?
Restreint parašė:
dovanos labai individualiai renkamos. Pvz mūsų mažoji iš krikštatėvio gavo dėžutę, kurioje yra vyno butelis, o ant dėžutės užrašyta atidaryti sulaukus 18-ojo gimtad…
gerai sugalvota
Bet man jauciu nepatiktu tokia dovana (man asmeniskai) nes aplamai as negeriu, nenoreciau,kad ir mano vaikas gertu net 18
bet seip gera ideja
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai